Af Anthon Schrader - 25/09-17 17:02

Nyt afsnit af populær tegneserie er verdens bedste - nogensindeNyt afsnit af populær tegneserie er verdens bedste - nogensinde

Et afsnit af den amerikanske tegneserie 'Rick and Morty' har opnået den højest mulige rating.

storybild

Morty ses til venstre og Rick til højre.

SPOILER-ADVARSEL: Hvis du ikke har set sæson tre afsnit syv af 'Rick and Morty', så læs ikke videre.

Med mere end 10.000 stemmer har syvende afsnit af den voldsomt populære tegneserie 'Rick and Morty' nået en solid milepæl.

'The Ricklantis Mixup', som afsnittet hedder, har således opnået den højeste bedømmelse nogensinde på verdens største filmdatabase, IMDb.

I afsnittet følger man Rick and Morty på eventyr i 'multiverset'. De møder forskellige versioner af sig selv fra det såkaldte 'Citadel of Ricks', før de drager mod Atlantis.

via GIPHY

Især slutningen har taget fans af den skøre videnskabelige bedstefar og hans dumme barnebarn med storm. Her holder den nyvalgte 'Præsident Morty' en "kold, beregnet tale med dystre undertoner" om politik, orden, broderskab og magt.

Morty, som normalt anses som dum og svag, erklærer, nu da han er valgt, at tiden til taler er forbi, og at det er tid til at handle. Med en uhyggelig baggrundsmusik ses centrale personer til sidst flyve livløse rundt i rummet, mens dokumenter viser, at den nyvalgte 'Præsident Morty' faktisk er 'Evil Morty'.

via GIPHY

'Breaking Bad' og 'Game of Thrones' har også fået den højeste rating for flere afsnit - ingen har dog opnået 10/10. Rick and Morty kan ses på Netflix.

via GIPHY

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet kan næsten ingenting: Sådan...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
OL-stjerne anmeldt: Lille detalje på...
bt.dk
'Ung mor' indrømmer: Jeg tog stoffer
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx