26/10-17 08:07

Susanne fravalgt i 'Landmand søger kærlighed': Derfor blev hun lettetSusanne fravalgt i 'Landmand søger kærlighed': Derfor blev hun lettet

Susanne fra 'Landmand søger kærlighed' er glad for, at Brian valgte Ulla frem for hende.

storybild

Brian valgte Ulla i 'Landmand søger kærlighed', og det glæder Susanne, der helst ville hjem.

Det blev følelsesladet i gårsdagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed', da Brian skulle beslutte, om han ville invitere Susanne eller Ulla med på den romantiske weekend.

Landmanden var blevet glad for begge kvinder og fældede derfor en tåre, da han sendte Susanne hjem, selvom han helt fra begyndelsen havde haft Ulla som favorit.

Susanne selv glæder sig dog over, at udfaldet blev, som det gjorde:

»Jeg havde det super godt med, at Brian valgte Ulla. Faktisk var jeg rigtig lettet. Brian og jeg havde det hyggeligt, og vi havde en god kemi, men man kan ikke tvinge en gnist eller følelser frem, som ikke er der. Ulla var meget mere følelsesmæssigt involveret i Brian, og derfor har jeg det rigtig fint med, at det blev hende, og jeg synes, det var det rigtige valg,« fortæller Susanne til Realityportalen.dk og uddyber:

»Aftenen før Brians valg tænkte jeg det hele igennem, og jeg blev meget afklaret med, at det ikke skulle være ham og jeg. Jeg tror derfor også, at jeg havde sagt nej, hvis Brian havde inviteret mig på weekendturen. Brian er en fantastisk mand, der gjorde meget for mig, og vi havde det super hyggeligt, når vi var alene. Det udviklede sig bare ikke mellem os, selvom vi var et god match. Vi var mere som gode venner.«

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis…

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Så besværligt er det at lave 'Landmand søger kærlighed'

'Det vælter ind med tilbud'

Selvom Susanne ikke fandt kærligheden i 'Landmand søger kærlighed', fortryder hun dog bestemt ikke, at hun sagde ja til at medvirke i programmet.

»Det har virkelig været lærerigt og en super god oplevelse. Jeg er derfor glad for, at jeg var med og lærte Brian at kende. Jeg ved dog ikke, om jeg vil gøre det en anden gang. Så skal der hvert fald være en super sød mand,« griner Susanne, der endnu ikke har fundet manden i sit liv.

»Jeg er stadigvæk single, men programmet har virkelig haft en positiv virkning, da jeg har fået rigtig mange henvendelser og tilbud. Jeg har dog ikke gjort noget ved det endnu, da jeg gerne lige vil have programmet afsluttet og ikke længere være i medierne, inden jeg kaster mig ud i noget nyt.«

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Louise raser: Danni lyver!

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-par afslører: Vi skal have barn

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-Mie: Derfor forlod jeg Nichlas

Følg med på Realityportalens Facebook-side og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny tendens inden for dating? Jeg går...
bt.dk
Prins Nikolai klar til helt nyt liv...
bt.dk
Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Politiet leder efter denne bil: Mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx