Af - 30/09-16 10:11; Opdateret: 30/09-16 10:32

Katja: 10 ting piger skal stoppe med på Snapchat NUKatja: 10 ting piger skal stoppe med på Snapchat NU

10 ting piger skal stoppe med på Snapchat NU.

Bildstrecke im Grossformat »

30-årige Katja Andersen har mellem 65 - 70 tusinde der ser hendes Snapchat-profil hver dag.

Her kommer med hun med 10 dos and don'ts til pigerne på Snapchat.

Overforbrug af filter


Jeg kan ikke sige det nok. Lad nu være med at bruge den slikkende hund på alle dine snaps. Det er fint at bruge filteret, hvis det gør din profil sjovere og bidrager med noget, men Snapchat skal altså være sjov at se på uden den. Der er så meget andet man kan gøre. Snap din cleavege, mave eller numsen - always a hit.

Emojis som censur


Husk at hvis du tager nøgenbilleder, så er der tredjeparts-apps, der kan fjerne dine strategisk placeret emojis. Brug i stedet din fantasi til at dække dig til. I mit hjem findes der altid en tam kat eller friske blomster til formålet.

Nudes til ukendte mennesker


Du kan virkelig lide ham, og nu har du ham endelig på din snap, men efter kun to timers uskyldig chitchat spørger han pludselig efter nudes. Drop det og gør noget sjovt i stedet. Hvis han spørger efter en privat numse billede - send en billede af din kat bagfra og se efter hans reaktion: er han interesseret i din personlighed - bare en lille smule - så vil han synes det er sjovt, for humor sætter man pris på når man vil i et forhold. Jeg synes det er en mildere og en mere positivt måde at afslå liderlige drenge på.

Bare fordi du keder dig


Stop dig selv, hvis du venter på et fly og vil snappe bare for at slå tiden ihjel. Det kommer til at se lige så kedeligt ud på din snap, som det er i virkeligheden. Det skal være informativt, således at det er ok at dele de positive samt de negative oplevelser, men INGEN vil opleve din kedsomhed, vi har nok af vores egen. Og igen, den bliver altså ikke sjovere at se på hvis du sætter filter på.

Ingen nøgenhed


No nudity på din storry EVAH (hvis den er offentlig) - Snapchat blokerer ikke ligesom instagram, men fjerner din profil helt og for evigt. So there is no room for mistakes. Så bare lad vær eller gør din story privat.

Koncerter


Det er så pinligt, når folk snapper til koncerter og kun kan det halve af teksten, når de synger med.

Giv aldrig op


Man kan ALTID få sig selv til at se godt ud på snappen. Der findes en god kombination af kropsholdning, vinkel og et godt filter. Du kan altid få din numse til at se lækker ud. Her er mine vinkel-regler: Booty - nede fra, ansigt - direkte, hvis man ser nogenlunde præsentabel ud, ellers oppe fra, hvis den er helt gal.

Den første er altid den bedste


Stop med at lave for opsatte billeder. Min erfaring er at det første og mindst iscenesatte snap er det sjoveste og mest nuttede at se på.

Mad


Jeg erkender, at jeg selv er en af dem, som snapper min mad og ville få en reprimande af Snapministeriet, hvis der fandtes et. Selvfølgelig er det fint nok at snappe et billede af din lækre brunch eller aftensmad, før du går amok i byen. Men læg telefonen fra dig, hvis du ender i en otte retters menu. Det er så ulideligt kedeligt at se på.

Lyt til dine følgere, men alligevel ikke for meget


Har jeg ikke sagt, at man skal være sig selv endnu? Det skal man. Jeg har ofte fået henvendelser om, at jeg skal stoppe med at snappe mine katte, men det er jo noget, der har gjort min Snapchat-profil til det, det den er.

Følg Katja Andersen under navnet 'imneverdone' på Snapchat.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dronningens nære veninde har fulgt...
bt.dk
19-årige Daniel deltog i druk og...
bt.dk
Medier: Weinstein anholdes fredag
bt.dk
Nyt koncept for 55 millioner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx