Af - 07/12-16 11:15

Danske Natasha: Sådan får jeg 100.000 likes på InstagramDanske Natasha: Sådan får jeg 100.000 likes på Instagram

- Jeg var ret tilfreds med at jeg fik revet den top så flot i stykker. Flot riv siger jeg bare, det er altid godt at være god til noget jo.

Bildstrecke im Grossformat »
Jeg siger ikke at jeg tog 100 billeder før jeg var tilfreds, meeen hvad man ikke gør for ens booty-perfektionisme. Min ældste favorit, og muligvis mest delte billede. Jeg er tosset med det. Brækkede os næsten nakken, men hva fa'en. Jeg er virkelig fan af en hand-bra, det er der vist flere der er. Når man har lidt for meget "blødt" på kroppen, så er det alt for fedt når lyset lige falder på den rigtige måde, så det hjælper lidt med at synliggøre ens markeringer. Snyd? Nææææ! Det her er bare lidt lækkert, kan faktisk godt li' de bløde former på der her billede. Jeg ved sgu ikke hvorfor det her har fået så mange likes, jeg har både en kost foran og bagved mig her. Måske i midten - det lader jeg andre bedømme, griner Natasha. Jeg er lige væltet ud af sengen her, og tog kun billedet fordi mit hår sad flot, så det er ikke et tilfælde at man ikke kan se mit ansigt. Den rette vinkel kan gøre meget, hvis man vil have sin bagdel til at se stor ud. Jeg fandt en god vinkel her. Hvem kravler ikke på bordene for at få en god selfie? Det er meget normalt jo! Jeg har kun posted i sort/hvid for at dæmpe, at jeg er pænt nøgen her, så tror folk nemlig ikke det er så slemt et billede. Jeg kunne næsten ikke kravle ned af stolen igen efter at have ligget der og gjort mig lækker. "Behind the scenes" ville have været knap så kønt. Et gammelt billede, som jeg har posted 3-4 gange efterhånden. Men det skulle åbenbart være godt. En veninde var så sød, at kommentere "håndværker-røv" så det er mine tanker om det nu, griner Natasha. Åbenbart er den stilling her et hit. Jeg har tre billede af samme type. Jeg lavede det kun fordi jeg ikke havde andre idéer. Jeg er ret tilfreds med at jeg fik revet den top så flot i stykker. Flot riv siger jeg bare, det er altid godt at være god til noget jo. Her står på mine forældres badeværelse og øver selfie, omg men det mest likede billede, så måske jeg bliver nød til at flytte hjem igen for at få flere likes, griner Natasha.

30-årige Natasha Thomsen fra Aarhus har nu over 2.3 millioner følgere på sin Instagram-profil. Hvorfor den er så populær, må du selv finde ud af.

Seks ting kærestepar på Facebook skal stoppe med NU
Seks ting kærestepar på Facebook skal stoppe med NU

Vi har bedt Natasha om, at komme med de 15 mest likede billeder på profilen igennem tiden.

Se historien bag billederne og find ud af, hvorfor folk er så vilde med dem.

Danskerne går JULEAMOK: Se de sjove billeder
Danskerne går JULEAMOK: Se de sjove billeder

Går du selv og drømmer om at blive ekstra populær på Instagram, så har Natascha tidligere lavet en top 10 til det perfekte billede her.

TINDER-TIRSDAG: 10 beskeder du nok IKKE bør skrive på Tinder
TINDER-TIRSDAG: 10 beskeder du nok IKKE bør skrive på Tinder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiker vil gøre comeback i...
bt.dk
30-årig søn nægtede at flytte...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Multiresistente bakterier spreder sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx