Af - 21/06-17 11:07

Galt eller genialt: Er dette årets VILDESTE studenter-tatovering?Galt eller genialt: Er dette årets VILDESTE studenter-tatovering?

- Heldigvis sidder den på røven.

Bildstrecke im Grossformat »

Studenterugen er for alvor i gang, og det bliver i den grad fejret rundt omkring i landet.

19-årige Benjamin Dahl og 20-årige Marcus Eldrup fra Køge EUX er dog gået skridtet videre og har fået en tatovering for livet.

GENIALT: 8 studenterhuer, der er sjovere end din!
GENIALT: 8 studenterhuer, der er sjovere end din!

Anders Hemmingsen har fanget Marcus på chatten:

Hvordan kom I på at få lavet tatoveringen?
- Vi gerne ville have lavet en tatovering sammen, da vi selvfølgelig er blevet færdige og gerne ville have et minde om det. Så kom vi på at få lavet noget med matematik, da vi sad og pjattede lidt om det til vores matematiklærer. Derfra kom resten lidt af sig selv, griner Marcus.

Hvad er det for en formel?
- Det er en formel til, når man har fundet diskriminanten, så kan tallene puttes ind i formlen og derfra regne løsningen eller løsningerne ud. Vi havde egentlig bare snakket om en andengradsligning. Men det første vi så på nettet var den formel, så vi tog bare det første og det bedste.

Hvad siger folk til den?
- Indtil videre har vi kun mødt personer som har grinet af den og sagt, at det var mega sjovt. Men det måske også fordi, vi gør det til en lidt sjovere ting, når den skal vises.

- Vi står to halvstive tosser og råber op, om folk ikke vil se vores nye tattoo, og de regner så ikke med, at det er på røven. Så chokket med, at den sidder, hvor den sidder, giver dem et grin, samtidig med en fed kommentar til den.

Kommer du ikke til at fortryde den?
- Tror ikke, jeg kommer til at fortryde den. Heldigvis sidder den på røven, så den bliver gemt lidt væk. Men nej, jeg kommer ikke til at fortryde den, da det som sagt er et minde - og så et sjovt et af slagsen.

NU starter det: Her er årets første GENIALE vognbannere
NU starter det: Her er årets første GENIALE vognbannere

Sødt: Gymnasieklasse hylder Uffe Holms datter på banner
Sødt: Gymnasieklasse hylder Uffe Holms datter på banner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx