Af - 21/09-16 11:03; Opdateret: 21/09-16 13:53

Natasha Thomsen: Sådan tager du det perfekte topløse billedeNatasha Thomsen: Sådan tager du det perfekte topløse billede

- Du skal ikke både være topløs, sidde med med spredte ben og sutte på en slikkepind.

Bildstrecke im Grossformat »

30-årige Natasha Thomsen fra Aarhus har over 1.6 millioner følgere på sin populære Instagram-profil. Hvorfor den er så populær, må du selv finde ud af.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Anders Hemmingsen har fanget Natasha på Facebook-chatten:

- Du har virkelig mange følgere - hvornår begyndte det at tage fart?

I starten af 2015 fik jeg mine første 10.000 følgere på at lave billeder i træningstøj fra "doyoueven". Så delte Dan Bilzerian et billede af mig på hans Instagram-profil, og jeg gik fra 10.000 til 60.000 på en dag. Det var nok der, jeg synes, det blev sjovt at dele billeder med hele verden.

- August 2015 ramte jeg 100.000, og det var mit første mål. Derefter satsede jeg højt og ville have 1 million. Det ramte jeg midt juni i år og på de sidste tre måneder har jeg fået 600.000 følgere. Så 1.6 ligger jeg på nu. Så stille og rolig tur mod den første million og efter begyndte det virkelig at gå stærkt. Så målet må jo være 2 millioner følgere om året fremadrettet.

- Hvilke reaktioner har du fået på dine billeder?

Jeg får klart flest bemærkninger fra fyrene. Alt fra at ville giftes og have børn til bare at ville ses og hænge ud og så selvfølgelig tonsvis af fyre, der kun kan skrive, at de vil kneppe.

Forleden var der en fyr, der skrev: ”I wanna suck a fart out of your butthole”. Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde. Men jeg burde faktisk udgive en bog med alle de forskellige fucked up kommentar, jeg har fået igennem tiden. Jeg får sjældent nedladende bemærkninger omkring det, jeg gør. Det er mest stodder-bemærkninger.

Piger er oftest søde. I starten var det mere negativt fra pigernes side af. Typisk piger. "Du er bare for meget, det gjorde hun bare ikke" osv. Men måske de bare har vænnet sig til, at man ikke behøver være en slut, bare fordi man poster lidt frække billeder.

- Hvilke billeder skal vi forvente at se på din profil fremover?

Jeg vil gerne i fremtiden være mere kreativ i mine billeder. Komme lidt mere ud og lave dem spændende, bruge andre lokationer og naturen. Jeg tage selv alle mine billeder, og det er oftest altid hjemme i mit eget lille hjem. Så jeg vil gerne forny mig. Stadig med samme sexede og frække toner.

Natasha kommer her med hendes 10 'dos and don'ts' til det perfekte topløse billede.

Signal


Vær ikke vulgær. Du vil ikke ligne en billig "pige" fra gadehjørnet.

Location


Tag ikke et billede i din gamle forvaskede bh fra skuffen, mens du sidder i din uredte seng i sengetøj der ikke matcher og med alt dit "forsøgs-tøj" og billede af din mor i baggrunden. Så ligner du bare et desperat pigebarn.

Posering


Hvis du laver frække og sexy posts så sørg for hvordan du ser ud i ansigtet. Se pæn/sød ud Man kan nemt gå over grænsen til det pornografiske.

Perfektionisme


Vær perfektionistisk, ingen gider se dig lave et frækt billede der er sjusket, hvor usexet er det lige at se dit mærke i bh'en eller et hul i strømpen. Nej det går ikke, at mærket fra trussen stikker op. Det viser bare at du er ligeglad med at se godt ud, men bare vil vise din røv eller patter.

Sexet


Du vil ikke ligne en der selv vil have sex, du vil ligne en andre vil ha sex med, i mine øjne er der en kæmpe forskel her. Så sørg for bare at se sexet ud.

Tid


Brug tid på at få hele billedet til at se lækkert ud, både dig selv og baggrunden. Lav en stemning, eller et tema.

Topløs


Skal du være topløs og dække dig med f.eks. en hånd, så sørg for at få det til at se stilet og lækkert ud. Du skal ikke både være topløs, sidde med med spredte ben og sutte på en slikkepind, så kommer du til at ligne en der vil æde alt med "3 ben".

Filter


Vær sexet på en sød/ren/stilet måde. Du kan være nøgen- men vis ingenting, dæk dig til og lav billedet med filter og et flot lys så det lægger en dæmper på selve nøgenheden. Og igen hav en flot baggrund.

Fokus


Fokuser på én fræk ting på billedet så det ikke bliver for meget frækt på én gang.

Instagram-regler


Husk at overholde Instagrams fælleskabsregler. Ikke noget med at lave et "nip-slip" Det vil Instagram ikke ha' så hvis du vil beholde din side så pas på. Heller ikke noget med "close-up-bend-over-booty" billeder. Det kan koste dig sin side.

Hvis du ikke allerede gør det, så kan du følge Natasha her.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx