Af - 30/11-16 13:07

Anastasia er Danmarks mest populære læge på InstagramAnastasia er Danmarks mest populære læge på Instagram

- Jeg har faktisk ikke rigtigt mødt andre læger, der mindede om mig.

Bildstrecke im Grossformat »

38-årige Anastasia Maria Loupis fra København har over 54.000 følgere på sin Instagram-profil. Hvorfor den er så populær må du selv gå ind og finde ud af. Udover at være populær på de sociale-medier, så har hun en stilling, man måske ikke lige forventer.

TINDER-TIRSDAG: 10 VIRKELIG klamme måder at få sex på Tinder
TINDER-TIRSDAG: 10 VIRKELIG klamme måder at få sex på Tinder

Vi har fanget Anastasia på Facebook-chatten’:

Hvad er dit job?


- Jeg er reservelæge i mave-tarm kirurgien.

Du er samtidig mor til to, hvordan kan du nå det hele?

- Ja, jeg har 2 børn - en på 10 mdr og en på 9 år. Det er nærmest umuligt at få det hele til at klappe med skiftende arbejdstider og 18-timers vagter, så man skal ikke tænke for meget over det - man skal bare gøre sit bedste hver dag på alle fronter. Men som alle andre mennesker, der har valgt en omfattende og tidskrævende karriere OG børn - så har man den udfordring at føle, man har gjort det hele godt nok. Men jeg er priviligeret i og med, at jeg har et massivt netværk og en god familie - ellers tror jeg, det havde været et urealistisk projekt, det jeg har gang i.

Her er de sjoveste salg på Facebook: Date min svigermor
Her er de sjoveste salg på Facebook: Date min svigermor

Du er ret aktiv på de sociale-medier med mange billeder af dig selv - hvordan reagerer dine kollegaer på det?- Vi lever i en tid, hvor de sociale medier er en integreret del af mange menneskers dagligdag, og jeg har været med fra starten. Jeg har en meget anderledes baggrund end mange andre læger - mange er født ind i det (altså social arv, hvor ca 50% på medicinstudiet er lægebørn). Jeg har faktisk ikke rigtigt mødt andre læger, der mindede om mig eller havde min baggrund - jo een, men hun er ældre end mig og altid sød til at rådgive mig. Men altså, jeg har været danser siden jeg var 3 år, jeg har været model indimellem. Jeg har spillet skuespil, gået på brandmandsskole og alt muligt andet.

Hvordan mine kollegaer har det med mig ? Meget blandet - nogle elsker mig og synes, det er forfriskende. Andre mener nok, jeg burde droppe alt, hvad jeg har gang i og købe mig en beigefarvet cardigan - men altså, det ville jo slet ikke være mig, så det har jeg afslået. Folk lægger generelt for meget vægt på formen og for lidt på indholdet. I princippet er det jo ligegyldigt, hvordan jeg ser ud - det vigtige er, at jeg har nogle gode værdier og er en empatisk læge, der hjælper mine patienter alt, hvad jeg overhovedet kan. Faktisk er det en målsætning for mig, at alle mine patienter siger: 'Tak for god behandling' når de går, for så ved jeg, jeg har givet dem en positiv oplevelse af mødet med en læge, selvom deres liv måske er i krise. Det er vigtigt. Og undertøjsbilleder, det er der også i Føtex-kataloget - så det kan jeg simpelthen ikke forstå, at folk kan hidse sig op over. Men mine kollegaer, som er professionelle, burde ikke have en holdning til mit privatliv, det ville være uprofessionelt.

Er der nogensinde en patient der har lagt an på dig?


- Det sker faktisk sjældent. Jeg ser jo som regel mine patienter, når de har et problem, som forvolder dem smerter, bekymring osv - og så er det det, som er i centrum under konsultationen. Man skal ikke blande sit profesionelle liv med sit privatliv - der skal altid være en helt skarp afgrænsning.

Kan du se forskel? Her er de kendtes GENIALE dobbeltgængere
Kan du se forskel? Her er de kendtes GENIALE dobbeltgængere

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anna Due fra 'Paradise' afslører: Det...
bt.dk
Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Tre sikre og en masse spørgsmålstegn:...
bt.dk
Guldbejlers nøglekamp flyttes: Kevin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx