Af Anders Hemmingsen - 10/08-17 10:46

GENIALT! Er det her årets SJOVESTE festivaludklædning?GENIALT! Er det her årets SJOVESTE festivaludklædning?

Smukfest er godt igang, og det vrimler med festglade mennesker, der gerne går den ekstra mil for at gøre lejrene ekstra festlige i diverse kostumer.

storybild

Men der er altid nogle festivalgæster, der giver den en skalle ekstra, når der skal bælles ølbong, høres musik og scores på festivallen.

Nogle af dem er folkene fra campen 'Bamses Smukrejse', hvor temaet er som taget direkte ud af den ultra-populære julekalender 'Bamses Julerejse'.

Vi har alle karakterer på plads - Bamse, Kylling, Ælling, Luna, Nissen, og ikke mindst Aske.

Han hedder i virkeligheden Anders Wortmann og sælger til daglig børneunderholdning til et storcenter. Vi fangede en noget festivalramt Aske på Facebook-chatten, hvor han - trods tømmermænd - var i stand til at fortælle os om lejren, scoringer og alt dét, der hører en ægte festival til.

Hvordan fandt i på ideen?

- Ideen opstod egentlig for to år siden da vi var Olsen Banden, men vi syntes at projektet var for omfattende dengang, så i år var året, vi gik i kast med det.

Hvad siger folk til det?

- Folk har taget sindssygt godt imod det, faktisk er folk vilde med det. Alle vil have taget billeder, fordi, det er folks store idoler.

Har I scoret i kostumerne?

- Ja, det kan ikke undgås, når det er alle pigers vildeste fantasi at få lov til at være sammen med deres barndomshelte, griner Anders.

Hvem scorer mest?

- Kylling er den der har taget føringen på den front. Faktisk har han præsteret at give et blowjob i fuld kostume. Kylling så bare en orm den måtte have i munden. Man skal altid leve sig 100% ind i rollerne.

Har Luna overhovedet et telt med?

- Luna har er telt med, men vi ved faktisk ikke hvor det er.

Har I kostumerne på hele tiden?

- Nej dog ikke, så ville vi dø af hedeslag. Og vi ville nok ikke kunne gå nogen steder for alle de piger der ville være.

Hvad laver I til dagligt?

- Bamse har et digitalt bureau, Kylling er tømrer, Ælling studerer økonomi, Nissen studerer økonomi, Luna studerer økonomi - og Aske (mig) sælger børneunderholdning til et storcenter.

Hvad skal I være til næste år?

- Næste år er desværre ikke planlagt endnu, men det bliver sikkert episk!

Se alle billederne af kostumerne og hvordan de blev til her:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Politi: Hjertetilfælde skyld i...
bt.dk
Horsens snydt for straffe: Randers...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx