Af - 14/12-16 16:35

Gadesex, bodega-bryllup og miraklet på Nørrebro: 57 ting du KUN ser i KøbenhavnGadesex, bodega-bryllup og miraklet på Nørrebro: 57 ting du KUN ser i København

Just Eat får en helt anden betydning på Skelbækgade.

Bildstrecke im Grossformat »
Argh! Igen forsinket. Just Eat for en helt anden betydning på Skelbækgade På Nørrebro sker der mirakler! Når Porschen pludselig løber tør for benzin i krydset. Det er godt med lidt frisk luft. Foran Parken er man villig til at sove i telt flere dage før en koncert. Postkort fra den københavnske metro! Godmorgen fra Nuuks Plads. Kun på Østerbro. Nørrebro skal forbindelsen være i orden. Amager som vi kender det. Denne gang skal vi til Vesterbro. Søndag morgen ved Nyhavn. Amagerbrogade en tirsdag aften. Mode fra Købmagergade. Den irriterende type. Istedgade som vi kender den. Ingen hipsters i minusgrader. Postkort fra Jagtvej. Jeg ved ikke lige hvad der sker her. Gangnam Style fra metroen. Sej lille gut! Meanwhile på strøget. Klassisk Distortion. En fra Sydhavnen er på flugt. De fleste har prøvet det her. En hyggelig dag ved søerne. Hus Forbi sælger på segboard. Nice! Jeg tætter vi er ved Amager enden. Godt gemt! 4 min til Farum toget. I toget må man helst ikke spille tromme ti stillezonen. Det ser helt hyggeligt ud! Når man har penge nok. Analtours er det helt nye! Hvorfor ikke? Gæt en sang. Old School. Lidt en douchebag parkering på Amager. Blikket siger alt. Set under Copenhagen Pride. Nørrebrogade. En sommerdag ved Amager Strandpark. Så skal der købes stoffer. Crime rider! Der bliver sgu gået til den. Jeg har altid ondt af ham her. Meanwhile i metroen. Her skal vi til Fisketorvet. Standard København. Der findes forskellige former for udklædning på Strøget. Endnu en morgen pisser. Denne gang skal vi til Kgs. Nytorv. Nørreport St. Torsdag ved Storkespringvandet. Det handler om at holde byen ren. Jesus spottet ved Kgs. Nytorv. Mandag morgen. Kun i København. Ingen kommentar. Den er ikke helt god Christianshavn.

Mirakler på Nørrebro, skildpadder omkring Amager Strand og Jesus på Kongens Nytorv.

18 tanker der går gennem dit hoved, når du skriver SRP-opgave
18 tanker der går gennem dit hoved, når du skriver SRP-opgave

Der sker virkelig ting og sager i København. Vi har samlet og opdateret de sjoveste øjeblikket i galleriet øverst. Læn dig tilbage og nyd alle de mange indsendte billeder.

23 faser som alle der skriver SRP går gennem
23 faser som alle der skriver SRP går gennem

Har du selv set noget helt skørt i hovedstaden? Så skynd dig at sende det ind!

Kontakt Anders Hemmingsen her:
Instagram - @andershemmingsendk
Snapchat - hemmingsen60
Facebook - Andershemmingsendk
Mail - ahemmingsen@mx.dk

Du havde ét job: 27 ting, der burde være UMULIGE at fucke op
Du havde ét job: 27 ting, der burde være UMULIGE at fucke op

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skud affyret i boligområde
bt.dk
Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
FCM-guldvindere: 'Stakkels' Brøndby...
bt.dk
Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx