Af - 28/10-16 11:30; Opdateret: 28/10-16 11:44

GENIALT: Se de kendte i kødsovsGENIALT: Se de kendte i kødsovs

- Alle har et forhold til kødsovs!

Bildstrecke im Grossformat »

Citybois, Nikita Klæstrup og Morten Messerschmidt er bare nogen af de kendte, der kommer en tur i gryden.

Er det her Danmarks VÆRSTE parkeringer?
Er det her Danmarks VÆRSTE parkeringer?

En spritny Instagram-profil har set dagens lys. Lige nu følger under 100 med, men mon ikke det tal stiger hurtigt.

Anders Hemmingsen har fanget dem bag profilen 'Kendte I Kødsovs':

- Hvem er bag profilen? 


- Vi ser os selv som kødsovsens anonymous. Udover det er vi kæmpe kødsovs entusiaster og fan af kendte, så hvorfor ikke mixe de to ting. Både kødsovs og kendte går godt til god rød drue gerne 14% eller der over.

- Hvordan kom i på idéen?

- Vi har kigget lidt under motoren på Instagram. Vi kan se at madbilleder og kendte er populært, så hvorfor ikke spille på to heste. Man skal i den forbindelse ikke være for fin. Det er lidt ligesom, når man laver en kødsovs, man skal bare blande det hele sammen.

Her er 14 VIRKELIG platte pas-jokes - Forstår du dem?
Her er 14 VIRKELIG platte pas-jokes - Forstår du dem?

- Hvad er der lige med kødsovs?

- Alle har et forhold til kødsovs! Derfor! Man er fra barnsben vokset op med mors kødsovs. Som fattig studerende, bliver samtlige celler i din krop opbygget af kødsovs. Og som gammel er kødsovs det eneste du kan tygge. Så kødsovs er bare universal spise.

- Har de kendte reageret?

- Vi er stadig lige startet, men Martin Brygmann har været sød at skrive en kommentar og lakserytteren havde god griner på over sit billede. I det hele taget håber vi bare at de kendte får smag for den kulinariske oplevelse en fremragende kødsovs kan være.

- Regner i med at blive de nye største på Instagram?

- Som de fleste andre i madbranchen, drømmer vi også om en Michelin-stjerne, men vi tager det stille og rolig, en bid af gangen. Og så er det jo umuligt at blive større end Anders Hemmingsen og Benjamin Lasnier, og vi har heller ikke ikke udseende som Mathilde Gøhler eller bryster som Irina. Men vi har da overvejet at lave en bryster i kødsovs. Så for at svare på dit spørgsmål, målet må være at bliver større end Rene Dif.

LISTE: Er det her Danmarks sjoveste vejnavne?
LISTE: Er det her Danmarks sjoveste vejnavne?

- Hvad bliver fremtiden?

- Fremtiden for kødsovs er lige som statussen i nogle forhold på Facebook it's complicated. Bliver der ved med at være køer nok til kødsovs? Hvem ved? Men vi drømmer om at lave en coffee table book eller måske lave små overtræk til cykelsadler og yoyo'er med kendte i kødsovs, der drejer rundt, når du spinner eller laver går tur med hunden.

Afslutningsvis vil vi bare gerne sige at det ikke handler om kødsovs, men det handler om tolerance. For kødsovs består af mange forskellige dele og ingredienser, der tilsammen går op i en højere enhed og gør det hele bedre.

GALLERI: Her er månedens sjoveste Snapchat-billeder
GALLERI: Her er månedens sjoveste Snapchat-billeder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx