Af - 09/06-17 10:21

LISTE: 11 Instagram-profiltekster der skal stoppe NULISTE: 11 Instagram-profiltekster der skal stoppe NU

- "Rejselysten" er også obligatorisk. Så kan alle se, at du er sådan en helt unik type, der godt kan lide at rejse og opleve noget. Modsat alle andre.

Bildstrecke im Grossformat »
Indled med dit navn og en emoji der symboliserer din unikke person. Alle skal selvfølgelig også vide, at du har en kæreste - eller endnu bedre: en forlovet - som du elsker højt. Omtal altid kun vedkommende med forbogstav! Et kommende bryllup må selvfølgelig annonceres i profilteksten. Uendelig mængde hjerter tilføjes. Oprems din børneflok i kronologisk rækkefølge. Dette gøres med forbogstaver samt fødselsår og -måned. Husk at skrive "mor til" foran. Omtal gerne børnene som prinsessen, prinsen osv. Er der en kage i ovnen, skal det naturligvis også nævnes i profilteksten. Alle skal da også kende din termin. Det er vigtigt også at fortælle, at man er husejer. Hvordan beskriver man bedre sig selv? Er du nybygger, skal det naturligvis også nævnes. "Rejselysten" er også obligatorisk. Så kan alle se, at du er sådan en helt unik type, der godt kan lide at rejse og opleve noget. Modsat alle andre. "Se mig, jeg er sådan en type der godt kan lide kaffe. Jeg er faktisk helt vild med det. Også kage!". Igen er det vigtigt at vise, at du ikke er ligesom alle andre. Almindelige mennesker hader jo kaffe og kage. Hvis man vil frem i verden på Instagram, er der kun én vej: uddan dig til kostvejleder og personlig træner. Og skriv det straks i din profiltekst. Enough said. "Mit liv i små firkanter" eller en anden filofisk tekst er også et must. Rund altid af med "Alting behøver ikke være så perfekt" eller en anden sætning, der symboliserer, at du slet ikke iscenesætter sig selv via dine billeder, men mere er sådan en helt vildt afslappet type, der viser dit liv fra ALLE vinkler.

Børn, hus og træning.

Her er 9 GENIALE øjeblikke fra Justin Bieber-koncerten
Her er 9 GENIALE øjeblikke fra Justin Bieber-koncerten

Line Nielsen, som er bag profilen altogingentingdk, uddeler tip og tricks til hvordan du skal skal skrive på din Instagram-profil. Det hele er taget med en smule ironi, og så har vi ikke sagt for meget.

Se også listen over irriterende Instagram-profiltekster i galleriet øverst.

TINDER-TIRSDAG: 10 VIRKELIG snaskede beskeder på Tinder
TINDER-TIRSDAG: 10 VIRKELIG snaskede beskeder på Tinder

Sex, druk og geniale kostumer: Se de VILDE billeder fra Aalborg Karneval
Sex, druk og geniale kostumer: Se de VILDE billeder fra Aalborg Karneval

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx