Af - 05/10-16 11:16

Dansk Instagram-babe: Her er mine bedste billederDansk Instagram-babe: Her er mine bedste billeder

Se, hvorfor over 310.000 følger Maya på Instagram.

Bildstrecke im Grossformat »

19-årige Maya Sophie Segerlund fra Lyngby har over 310.000 følgere på sin populære Instagram-profil. Hvorfor den er så populær må du selv gå ind og finde ud af.

TINDER-TIRSDAG: 10 VANVITTIGE måder at få sex på Tinder
TINDER-TIRSDAG: 10 VANVITTIGE måder at få sex på Tinder

Anders Hemmingsen har fanget Maya på Facebook-chatten’:

Du har virkelig mange følgere - hvornår begyndte det at tage fart?

For ca 3 år siden begyndte min interesse for Instagram at vokse. Jeg startede ligesom enhver anden teenagepige. Dog begyndte jeg hurtigt at indse, at Instagram var en mulighed for mig at udfolde mine kreative sider. For et års tid siden begyndte det rigtigt at tage fart. Mange store profiler begyndte at reposte mine billeder og på den måde voksede min profil hurtigt. Udover det har jeg lavet samarbejder med andre store Instagram-profiler og på den måde kan vi hjælpe hinanden.

TINDER-TIRSDAG: 10 VANVITTIGE måder at få sex på Tinder
TINDER-TIRSDAG: 10 VANVITTIGE måder at få sex på Tinder

Hvilke reaktioner får du typisk på dine billeder?

Folk er for det meste rigtig søde og støttende. Dog betyder mange følgere også, at der automatisk vil være "haters". Der er mange, som ikke forstår eller vil sætte sig ind i det, jeg laver. Jeg er blevet kaldt snart alt mellem himmel og jord. Men jeg føler mig meget heldig over at have en masse fantastiske mennesker, som støtter mig i det, jeg laver. Og så skal det siges, at de positive kommentarer fylder ca 95%, hvilket jeg syntes er en god procentdel!

Hvilke billeder skal vi forvente at se på din profil fremover?

Jeg har en del kommende ferier, som der helt sikkert kommer billeder op af. Udover det så har jeg fra næste sommer lidt mere fritid i hverdagen, da jeg afslutter 3.G på STX. Jeg håber, at det vil betyde, at jeg kan lave endnu mere af det, jeg elsker. Jeg er 19 år. Jeg arbejder som Instagrammer. Jeg bor stadig hjemme hos mine forældre, men flytter ud, når jeg har afsluttet gymnasiet.

Hvis du ikke allerede gør det, så kan du følge Maya her.

Her er 21 vidunderlige og VIRKELIG akavede far-beskeder
Her er 21 vidunderlige og VIRKELIG akavede far-beskeder

LÆS OGSÅ: GALLERI: 30 GENIALE Facebook-svar

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx