Af - 10/01-17 10:08

Er Mie Danmarks lækreste 'landmand'?Er Mie Danmarks lækreste 'landmand'?

- Alle har vel en drømmetraktor, ikke?

Bildstrecke im Grossformat »

Mie My Wegener Hansen fra Meløse får drengene til at vende sig på en lidt anden måde end mange andre piger. Den 25-årige sjællænder får nemlig mest opmærksomhed, når hun kører i trafikken... i sin traktor.

Anders Hemmingsen har fanget Mie My på Facebook-chatten’:

Hvorfor kører du traktor?

- Jeg kører traktor, fordi min far er landmand og har økologisk landbrug. Her har vi køer og leverer mælk. Jeg har altid arbejdet på gården - i nogle perioder har det været på fuldtid og andre perioder mellem mine studier.

Hvad er fordelen ved at køre i traktor fremfor en bil?

- Fordelen ved traktorer vs bil er, at man kan starte meget tidligere med at køre. Jeg kørte i traktor mange år før bil, så da jeg skulle tage kørekort var det piece of cake! Og så er der selvfølgelig størrelsen.

Derudover blev jeg også engang stoppet i min traktor af en lækker politibetjent på motorcykel - blinklyset var ikke synligt og det trekantede advarselsskilt var væk osv osv. Da jeg så stiger ud af traktoren og går ned til ham, kigger han lidt forvirret på mig. Han nøjes med at spørge, hvor langt jeg skal endnu, og fortæller mig, at jeg vist lige har nogle ting, der skal styr på, inden jeg kører ud på vejen igen. Men ellers lod han mig slippe gratis. Den var ikke gået, hvis jeg ikke havde været en pige, tror jeg.

TV: Par havde højlydt sex, men lavede en pinlig fejl
TV: Par havde højlydt sex, men lavede en pinlig fejl

Hvordan reagerer folk på, at du er pige i en traktor?

- Jeg kommer fra en lille by, og der er det ikke nogen big deal. Men de venner, jeg har, der ikke er fra landet, synes, at det er vildt fedt. En ægte bondetøs, der malker køer og kører traktor! Når jeg møder nye mennesker er de som regel altid lidt skeptiske i starten. Jeg kan godt forstå det - når man tænker på en landmand tænker de fleste på en jyde med smækbukser. Det gør jeg faktisk også selv. Når jeg kører ude på vejen stirrer folk ekstra meget, når de ser, at det er en pige bag rattet.

Får du henvendelser fra fyrene?

- Jo, et par stykker. Der var en fyr jeg havde snakket med i byen. Det sjove ved at møde nye mennesker og fortælle om, hvad jeg laver er, at enten tror de slet ikke på mig, og ellers synes de, at det er helt vildt spændende. Ham her virkede lidt skeptisk men viste dog alligevel høflig interesse. En uge eller to senere skrev han, at han havde set mig køre forbi ham omkring Hillerød. Der indrømmede han også, at han altså ikke helt havde troet på mig, men det var altså lidt blæret, at jeg kunne køre traktor. Han spurgte, om jeg havde lyst til at mødes en dag. Men det var desværre midt i høsten, så det blev ikke rigtig til noget.

10 grunde til at Facebook bare er et virkelig skørt sted
10 grunde til at Facebook bare er et virkelig skørt sted

Hvordan scorer man en traktor-pige?

- Jeg ved ikke, om der er noget regelsæt på, hvordan man scorer mig. Jeg er selv god til at holde en samtale igang, men det skal helt klart gå begge veje. Og så spiller humor helt sikkert en stor rolle. Vær interesseret og nærværende, så er man godt på vej.

Har du en drømmetraktor?

- Alle har vel en drømmetraktor, ikke? Personligt gad jeg da godt at have en John Deere til en million. Men altså, den vil være større end de maskiner vi kører rundt med. Jeg har det fantastisk i min røde Case IH. Den er sød og let på tå. Og passer lige til mit temperament.


TINDER-TIRSDAG: Gale eller geniale samtaler på Tinder
TINDER-TIRSDAG: Gale eller geniale samtaler på Tinder

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billeder vækker afsky: Turister gør...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Tætte venner klar til at hjælpe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx