Af - 27/07-17 13:17

LISTE: 9 ting du ALDRIG må skrive til en pigeLISTE: 9 ting du ALDRIG må skrive til en pige

- Vær nu sjove drenge!

Bildstrecke im Grossformat »

Er du også træt af dårlige icebreakers, ukreative samtaler og kiksede måder at få fat i ens Snapchat-navn?

22-årige Nynne Larsen har tidligere hittet med 'Du ved, du er en fortabt single-pige, når...'.

Nu har hun opdateret sin liste med de nyeste råd til desperate fyre på de sociale medier.

Frække beskeder


Hvornår har det nogensinde virket? "Du er fræk" - "Cool, lad os gifte os med det samme??" Well..

Kontakter veninderne


Med opfindsom menes ikke, skriv til veninderne. Det er bare desperat, og når folk ikke svarer, så kan der være 2 årsager: Enten laver de noget andet - ellers er de ikke interesserede.

Kommentering


Et kæmpe no-go er at kommentere samtlige statusser/billeder på Instagram. "Jeg har skrevet en pb". Vi har set det, og det fører os blot tilbage til manglende interesse-punktet.

Jeg føler, jeg har set dig før


Well mate. Vi er også ved at få en eller anden form for tilhørsforhold eftersom du jagtede mig rundt på Arch hele sidste weekend. Tja okay, det er vel også en form for relation.

Vær opfindsom!


Vær nu sjove drenge! Vær kreative! I stedet for den klassiske "Hej smukke. Håber du har en god dag." Well... det onsdag. Intet, der burde fejres, but nice icebreaker, mate.

'Rykke for svar'-smileytricket.


Det er det værste. Hvis nogen ikke svarer én, er der to muligheder. Enten har de ikke set din besked, og ellers er de ikke interesserede nok. Så please ikke ryk for svar. Selvom du så kun sender en smiley "🙂" - det tæller også. Stop.

Forsvarstaler


"Jeg skriver til dig fordi..." ... ja vel fordi du har set mig på Tinder? Nej nej, fordi du har set, at jeg har en hund, og du elsker hunde? Sig nu bare tingene som de er. Det er meget mere sejt! Det er ikke USA's præsidentvalg, så du behøver ikke at komme med en salgstale. Hvis Donald Trump kunne trænge igennem - så er jeg også sikker på, at du kan 😉

Du er her stadig


VERDENS DÅRLIGSTE ICEBRREAKER! Mine veninder og jeg snakkede om den forleden, og den er virkelig det største no go! "Yaaasss, im still going single and strong! But thanks for the reminder!!" Det er bare stadig bare min iPhone og jeg...

Snigeren - som ikke er en sniger


Den værste, men super sjovt, når det ikke er velovervejet. Jeg fik en besked i sidste uge hvor der stod: "Tilføjer du mig ikke lige på snapchat, for min telefon skal til reparation." Mit svar var: "Hvordan vil du snappe, hvis din telefon er til reparation?" Jeg kan godt afsløre, at han ikke svarede, men helt ærligt - ikke særligt gennemtænkt. Med mindre du render rundt med din iPad og tager selfies.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skudramt lærer tackler elev og...
bt.dk
Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Scorede i finalen i København: Nu har...
bt.dk
Daniel Agger inden finalebraget i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx