Af - 06/04-14 12:55

Smukke Agdal om blottet bryst: Det var stilfuldtSmukke Agdal om blottet bryst: Det var stilfuldt

Man skulle tro, at supermodeller elsker at se på billeder af sig selv, men det er ikke tilfældet for danske Nina Agdal.

storybild

Nina Agdals vovede forside for Editorialist. (Billede: Editorialist)

Den danske supermodel, Nina Agdal, vader i succes for tiden, hvor hun som en af tidens mest populære modeller blandt andet har prydet forsiden af Sports Illustrated.

Men selv om man er supermodel og genstand for både jagtende paparazzi-fotografer og professionelle modefotografer, så har danskeren endnu ikke vænnet sig til at se sig selv på de store billboards. Det fortalte Agdal til modesitet Fashionista, da hun forleden dukkede op ved en stor reception afholdt af luksus-magasinet Editorialist, hvor Nina Agdal optræder på forsiden af forår-sommer-udgaven.

- Jeg tror ikke, at der er nogen, der kan vænne sig til at se sig selv. Når jeg ser mig selv i en reklame eller på en plakat, så føler jeg ikke, at det er mig. Det føles, som om at det er en anden, og jeg tror, at de fleste modeller har det på den måde, forklarede 22-årige Agdal over en cocktail.

Blottet bryst
Det var første gang, at Editorialist udkom på print, og valget af forsidemodel faldt altså på danskeren, som bar en afslørende Tom Ford-kjole, hvor det ene bryst blot er dækket af Agdals hånd. Og det var en anden oplevelse end den berømte Sports Illustrated-forside.

- Den afslørede meget (kjolen, red.), men på samme tid holdt vi det virkelig stilfuldt. Det var åbenlyst meget anderledes, men jeg føler mig ikke bedre tilpas i det ene frem for det andet. Jeg passer bare mit arbejde, sagde hun.

Til modesitet fortalte danskeren også, at hun har tænkt sig at smede, mens jernet er varmt i slipstrømmen på Sports Illustrated-forsiden.

- Jeg arbejder hårdt for at få mest ud af forsiden og gøre dette til mit bedste år indtil nu. Jeg har en del spændende ting på vej, afslørede hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-firma er gået konkurs...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx