31/01-18 17:23

Gravide Khloé Kardashian revser én bestemt ting: Der må være en grænse - de gør det med vilje!Gravide Khloé Kardashian revser én bestemt ting: Der må være en grænse - de gør det med vilje!

Hun erkender dog, at tingene nok ikke ændrer sig.

storybild

Der er især én ting, som Kardashian-søsteren er godt og grundigt træt af.

Inden alt for længe bliver Khloé Kardashian mor for første gang, og interesseren for den gravide realitystjerne har sjældent været større.  Derfor er antallet af paparazzier, der følger hende konstant, nok heller ikke blevet færre, og det er ikke altid sjovt for hende.

»Jeg ville virkelig ønske, at paparazzierne ville forstå, hvor hårdt det er for min krop at flyve lige nu. Det er det eneste tidspunkt, hvor jeg virkelig føler mig udmattet, hævet og har kvalme. Jeg kunne virkelig godt undvære at få råbt grove ting og taget billeder af mig, mens jeg har det så skidt. I kunne i det mindste være stille, hvis I er nødt til det,« skriver hun på Twitter.

SE VIDEOEN: Højgravid Kylie Jenner viser maven frem

LÆS OGSÅ: Højgravide Khloé: Jeg savner min krop

Kardashian-søsteren slår dog fast, at hun som sådan ikke har noget imod paparazzier, og hun ved, at det følger med, når man gerne vil være kendt og vise sit liv frem på tv.

»Jeg har ikke noget imod paparazzier, hvis folk er respektfulde. Men de forsøger med vilje at få det værste skud overhovedet,« skriver hun videre.

»Jeg elsker jer (hendes fans, red.). Jeg ved, at det hører med, og jeg hader, når folk brokker sig over den slags ting. Men mens jeg er gravid, så ville jeg elske, hvis paparazzierne lærte at kende grænsen,« fortsætter hun, inden hun slår fast, at hun godt ved, at det ikke kommer til at ske.

Det kommende barn er 33-årige Khloés første, mens kæresten, Tristan Thompson, allerede har et. Han fik en søn ved navn Prince Oliver med sin ekskæreste i december sidste år, tre måneder efter ham og Khloé begyndte at date, og nu skal sønnen altså være storebror.

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner er helt nede: Hader graviditet og frygter mor-rollen

LÆS OGSÅ: Vildt krav: Så mange millioner koster det at afsløre Kardashian-graviditet

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx