Af Silla Bakalus - 27/08-17 20:25

Kendis-søn scorede Medina og Michala Kjær: Nu tjener han kassenKendis-søn scorede Medina og Michala Kjær: Nu tjener han kassen

Frederik Bagger er lidt af en playboy.

storybild

Erik Baggers søn Frederik Bagger har tidligere været kærester med både Medina og Michala Kjær. (Billede: ERIK REFNER)

Den kendte designer Erik Baggers søn går nu sin far i bedene og har fået så stor succes med sine egne designs, at hans kollektioner bliver revet væk i udlandet. Det skriver Børsen.

Allerede som barn sad han på sin kendte designerfars skød og tegnede efter, når farmand Erik Bagger kreerede nye, smukke glas eller andre designprodukter. Og siden har interessen for design holdt ved.

Faktisk har 29-årige Frederik Bagger så meget designerfaring, at han som ung to gange fik afslag på optagelse på Designskolen. I stedet var rådet, at hans designs allerede var færdige til produktion, og at han skulle gå hjem og arbejde i sin fars virksomhed og tjene en masse penge.

Som sagt, så gjort. Og Frederik Bagger arbejdede i en tid sammen med sin far. Som 25 årig blev han leder af sin fars tegnestue, men i 2014 ville han stå på egne ben og startede derfor sit eget brand 'FB'. Og det går nu angiveligt så godt, at han sælger sine produkter i mere end 450 butikker i mere end otte lande, og at han forventer sorte tal på bundlinjen enten i år eller næste, udtaler han til Børsen.

Mens mange af hans fars design er til at købe for den gennemsnitlige forbruger og kan erhverves hos de gængse isenkræmmerkæder, så satser Frederik Bagger på glas og porcelæn i den dyre ende. Blandt andet samarbejder han med Georg Jensen.

For Frederik Bagger har det været vigtigt, at han kunne skabe sit eget brand.

»Jeg tror, et er sundt for mig at træde ud af min fars skygge og bevise mig selv. Min far har altid støttet mig, men har gerne ville starte mit eget. Jeg vil gerne bevise, at jeg også selv kan,« udtalte han i 2016 til Berlingske Business.

Gennembruddet kom for Frederik Bagger, da han en dag i 2015 tegnede nogle tegninger til to glas i 'krystal-look' og lagde dem på nettet. De var så populære, at han inden for en uge havde 300 efterspørgsler på dem og derfor satte dem i produktion.

Siden er det gået slag i slag med virksomheden, og med blandt andet hjælp i form af en solid millionindsprøjtning fra Jens Alminde, der er tidligere direktør og storaktionær i Euroinvestor, driver han nu sin virksomhed med blandt andet vennerne Michael Aller, der er adm. direktør i selskabet, samt Kristoffer Bork Kühnel, der er salgsdirektør.

Hvor meget Alminde har investeret i virksomheden er ikke blevet offentliggjort, men Frederik Bagger udtalte i 2016 til Berlingske Business, at der var tale om 'et fornuftigt millionbeløb'.

Privat har Frederik Bagger tidligere været kendt for at danne par med jetsetteren Michala Kjær samt popstjernen Medina.

Nu er det dog en anden kvinde, der har stjålet hans hjerte. De seneste år har han dannet par med indretningsarkitekten Julie Schulin.

»Jeg forelskede mig voldsomt i Julie, første gang jeg så hende. Hun stod i et vadested, hvor hun ville starte sin egen interiørforretning. Men da jeg har en drøm om, at min virksomhed skal være mere end glas, blev vi enige om, at hun starter FB Home i fælles regi. Hun designer blandt andet tapeter og lyddæmpende paneler, så mine glas og porcelæn kan præsenteres i rigtigt miljø. Hun bestyrer alle kontrakter og samarbejdet med eksterne arkitekter. Og meget mere er på vej,« fortæller Frederik Bagger.

Parret er forlovede og skal snart være forældre for første gang.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx