Af - 04/10-16 15:04

Drama i kulissen: Derfor træner 'Vild med dans'-stjerne med klap for øjetDrama i kulissen: Derfor træner 'Vild med dans'-stjerne med klap for øjet

Av, av, av.

Bildstrecke im Grossformat »
Karina Frimodt har tidligere svinget rundt med Uffe Holm, Rasmus Nøhr og fodboldspilleren John Faxe. Mads Vad har to gange tidligere vundet Vild med Dans - blandt andet med bordtennisspilleren Mie Skov. Sidste år dansede han Søs Egelin til en fjerdeplads, og året før var Paprika Steen hans dansepartner. Den professionelle danser har tidligere danset med sangeren James Sampson. Hendes ekskæreste Lai Yde mødte hun også i Vild med dans, hvor de to dansede med hinanden. Thomas Evers vandt Vild med Dans sammen med skuespiller Mia Lyhne, da programmet første gang løb over skærmen i 2005. Sidste år sejrede den professionelle danser igen, da han sammen med skuespilleren Ena Spottag vandt dansekonkurrencen. Sofie Kruuse blev landskendt, da hun i 2013 dansede med den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen. Nu er den professionelle danser tilbage i programmet. Den professionelle danser har blandt andet danset med rapperen USO. Michael Olesen er ikke bare kendt for at være en af de professionelle dansere i Vild med dans. Han har også dannet par med skønhedsdronningen Lisa Lents, som han i 2009 dansede med i programmet. Sidste år debuterede Mille Funk i Vild med dans, hvor hun dansede med politikeren Rasmus Jarlov. Her fik hun en smule kritik af Jens Werner for ikke at have nok dans i sin koreografi. Mille Funk og Rasmus Jarlov ikke kom langt i programmet,til gengæld vandt hun andenpladsen i en anden konkurrence samme år: Miss Danmark. Sidste år var der noget at 'se op til' for den professionelle danser Luise Crone Dons. Hun svingede nemlig hofterne med den tårnhøje basketspiller Chris Christoffersen. Ditte Ylva Olsen og Stephania Portalino. Morten Kjeldgaard har flere gange fået lov til at svinge rundt med en laber larve under sin medvirken i Vild med dans. Sidste år røg Frederik Nonnemann og dansepartneren Sharin Foo ud som det femte første par. Marc Christensen har tidligere svinget rundt med skuespilleren Charlotte Fich og svømmeren Jeanette Ottesen. Klik dig videre i galleriet og få svar. Ja, det er der ingen, der endnu ved. Det vil TV2 først afsløre i løbet af de kommende uger.

Kirsten Siggard, der med sine 62 år kan prale med at være den ældste kvindelige deltager i 'Vild med dans'-historien, kæmper for tiden med en alvorlige betændelse i øjet, så hun må træne med en klap for øjet.

Kunne du forestille dig Britney Spears i dette populære tv-program?
Kunne du forestille dig Britney Spears i dette populære tv-program?

- Vi træner med klap for det venstre øje, og så er lyset skruet helt ned i træningslokalet, fortæller sangerinden til tv2.dk og tilføjer:

- Jeg ser ikke så godt med det højre øje, så det kan godt været en udfordring med balancen.

Ti måneder efter skilsmissen: Skuespiller skal være far igen
Ti måneder efter skilsmissen: Skuespiller skal være far igen

Sammen med sin dansepartner Thomas Evers Poulsen træner Kirsten Siggard i denne uge op til en rumba. De tager øje-udfordringen i stiv arm og joker med, at de da bare laver en 'sørøver-rumba', hvis øjet ikke er kommet på plads inden fredag.

- Thomas og jeg har aftalt, at vi laver en sørøver-rumba, hvis jeg stadig skal have klappen på på fredag.

Kirsten Siggard er overbevist om, at hun fik hornhindebetændelse, da hun var meddommer til awardshows i lørdags, hvor der var masser af støv og konfetti i luften. Hun drypper nu øjet to gange i timen for at blive rask.

1 år efter: Se hvad de kendte fik ud af at være med i 'Vild med dans'
1 år efter: Se hvad de kendte fik ud af at være med i 'Vild med dans'


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx