Af - 18/07-16 19:28

Kardashian erklærer rivalinde krig med upassende trusse-upsKardashian erklærer rivalinde krig med upassende trusse-ups

Går Khloe Kardashian over stregen her overfor den 19-årige filmstjerne?

Bildstrecke im Grossformat »

Khloe Kardashian langer med et underlødigt billede ud efter en 19-årig stjerne, der opfordrer Kardashian-klanen og Taylor Swift til at droppe stridighederne på de sociale medier.

Taylor Swift ligger i åben krig med Kanye West om en linje i rapperens sang 'Famous,' hvor han omtaler popsangerinden som den 'bitch,' han gjorde berømt.

Søndag delte Kanyes hustru så flere video-bidder af en telefonsamtale, der angiveligt skal vise den 39-årige rapper tale i telefon med Swift, der er er venligt stemt overfor teksten.

Sidenhen har Hollywood-skuespillerinden, Chloe Moretz, der blandt andet er kendt fra den alternative superheltefilm 'Kickass' og senest 'Neighbors 2' opfordret begge parter til at tage en slapper med stridighederne, der efterhånden har stået på i en rum tid.

Kardashian-mand smidt af flyet i kæmpe brandert
Kardashian-mand smidt af flyet i kæmpe brandert

Efter skilsmisse: Her er Khloe Kardashians nye kæreste
Efter skilsmisse: Her er Khloe Kardashians nye kæreste

På Twitter opfordrede den 19-årige skuespillerinde kamphanerne om at koncentrere sig om den virkelige verden, og mindre om sig selv.


Her er tricket: Kardashian giver skørt skønhedstip
Her er tricket: Kardashian giver skørt skønhedstip

Det ville den 32-årige søster til Kim dog ikke finde sig i, og Khloe valgte derfor at smide et upassende billede af rivalinden Chloe Moretz på twitter ved siden af et strandbillede, hvor en kvinde er endt i en uheldig situation med et par bikinitrusser, der giver fri udsigt til kvindens anus.

(Billedet er her censureret af metroxpress.)

Kort efter sprang den 19-årige dog til tasterne, og skrev, at den 32-årige Kardashian måtte gøre sit hjemmearbejde bedre. Billedet til venstre er nemlig ganske rigtigt Chloe Moretz, men kvinden til højre har intet med hende at gøre.

- @khloekardashian fakta-tjek. Det første billede er mig under optagelserne til Neighbors 2, det andet billede er en eller anden pige, der var aldrig skulle have været fotograferet, skriver den 19-årige på twitter i et modsvar til Kardashian-søsterens upassende billede.

Kardashian dater Beckham
Kardashian dater Beckham

Ud over svaret viste hun også det bikinisæt, som hun bar på filmsettet til den nyindspillede komedie. Her kan man dog se, at underdelen på hendes bikini er blå.


Khloe Kardashian indrømmer at stå bag frække tweets fra Kim
Khloe Kardashian indrømmer at stå bag frække tweets fra Kim

Det er ikke første gang, at den 19-årige skuespillerinde har været ude med riven efter Kardashian-familien. Tilbage i marts kritiserede Chloe selveste selfie-dronningen Kim Kardashian West for være for lemfældig med sin nøgne krop på de sociale medier.


Her slog Moretz et slag for, at kendte skulle bruge deres platform som berømtheder til noget bedre end bare at jagte likes og tage tøjet af på.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx