Af - 20/04-16 15:15; Opdateret: 20/04-16 20:18

Anmelder: Anders Matthesen har ikke udviklet sig i 10 årAnmelder: Anders Matthesen har ikke udviklet sig i 10 år

Anders Matthesen har netop annonceret sit syvende onemanshow med premiere til september. Han er stadig den største rent kommercielt, men kunstnerisk står han en smule i stampe, mener ekspert.

Anders Matthesen vender den 2. september tilbage med sit syvende onemanshow, som han har valgt at kalde for 'Shhh'. Derudover vil han ikke røbe mere end, at det bliver klassisk standup uden den vilde teateropsætning.

Anders Matthesen annoncerer nyt show: Se hvor han optræder
Anders Matthesen annoncerer nyt show: Se hvor han optræder

Billetpriserne koster mellem 370-420 kroner, og dermed er han stadig den dyreste mand i branchen. Standup-anmelder Torben Sangild mener også, det kun er Mick Øgendahl, der kommercielt kan nå kongen af dansk standup, men kunstnerisk, er han ikke helt så stærk længere.

- Han var den største i dansk standup for 10-12 år siden, men i de seneste år, synes jeg ikke han er blevet bedre. Han har en tendens til at spille på det sikre og gentage de samme virkemidler. Han vil sikkert være dybt uenig, men jeg har sjældent fornemmelsen af at se noget friskt, når jeg ser et nyt Anders Matthesen show, lyder det fra Torben Sangild, der understreger, at Anders Matthesens standup-niveau dog stadig er rigtig højt, og at man skal have dybt respekt for en mand, der kan blive ved med at lave nye shows, som folk strømmer ind for at se.

Casper og Frank afslører: Denne komiker skulle have haft hovedrollen i 'Klovn'
Casper og Frank afslører: Denne komiker skulle have haft hovedrollen i 'Klovn'

- Det er jo heller ikke nemt at genopfinde sig selv, når ens fag består af at stå på en scene og fortælle vittigheder.

Torben Sangild nævner Christian Fuhlendorff og Jonatan Spang som nogle af de mest interessante på standup-scenen for tiden.

- Skal vi tage en af de helt yngre, så har Ruben Søltoft også for nyligt lavet et rigtig fint onemanshow, som kom med en helt anden friskhed.

Anders Matthesen har ikke ønsket at kommentere artiklen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så du også de høje flammer ved...
bt.dk
Se billederne: Snestorm skaber kaos i...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx