Af - 21/09-16 16:22

Først kom rygterne om utroskab: Så kom denne videoFørst kom rygterne om utroskab: Så kom denne video

De hede sexscener er ikke med til at bremse rygterne.

Nyheden om bruddet mellem Angelina Jolie og Brad Pitt mangler ikke opmærksomhed fra medier rundt omkring i verden, men traileren for Brad Pitts nye film, 'Allied', har nu sat endnu mere gang i rygtemøllen.

For selvom Angelina Jolie har angivet manglende forældreansvar hos Brad Pitt som baggrund som skilsmissen, så bliver der spekuleret heftigt i, at årsagen til bruddet skal findes i utroskab.

'Brangelina' er fortid: Her er Jennifer Anistons reaktion
'Brangelina' er fortid: Her er Jennifer Anistons reaktion

Et af de hårdnakkede rygter har gået på, at Brad Pitt har haft en affære skuespilleren Marion Cotillard, som han spiller overfor i den nye film, 'Allied'.


Angelina vil skilles: Nu taler Brad Pitt ud
Angelina vil skilles: Nu taler Brad Pitt ud

Hun er gift og har barn med den franske instruktør Guillaume Canet, men alligevel har hun været ude og dementere rygterne. Hun kalder det 'trist'. at hun skal trækkes ind i skilsmissen, men efter at traileren til filmen 'Allied' blev frigivet umiddelbart efter skilsmissen blev annonceret, er mange iagttagere kommet i tvivl om, hvorvidt filmselskabet 'Paramount' forsøger at puste liv i utroskabsrygtet for at sælge billetter, eller om det er et rent tilfælde, skriver Metro.

GALLERI: 15 kendispar der også blev skilt
GALLERI: 15 kendispar der også blev skilt
Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx