Af Joy Fryd Larsen - 27/09-17 13:58

Udskældt firma forarger igen: Nu kan du blive klædt ud som 'gravide' Kylie JennerUdskældt firma forarger igen: Nu kan du blive klædt ud som 'gravide' Kylie Jenner

Er det respektløst?

storybild

Offentligheden kendt til Kylie Jenners - endnu ubekræftede - graviditet i knap tre døgn, og det udskældte kostumefirma Yandy har allerede sat et vovet kostume i produktion.

Kostumet, der består af en gravid mave, der kan bindes på ryggen og en nedringet, hvid slå-om-kjole med tynde stropper bliver lige nu delt flittigt på de sociale medier af forargede personer - men det er ikke kun selve kostumet, der vækker anstød. Det er også kostumebeskrivelsen.

'Forøg dit shows ratings i dette eksklusive 'realitystjerne under fremstilling'-kostume,' lyder det på hjemmesiden.

'Er intet helligt længere,' spørger den kendte kendis-blogger Perez Hilton retorisk på sin hjemmeside, men flere Twitter-brugere stemmer i:

'Jeg sværger, folk vil sælge hvad som helst'.

På Instagram er der ligeledes mange, der mener, at firmaet disrespekterer den mangemillionære realitystjerne, fordi de har valgt at skrive 'læbesæt ikke inkluderet', med henvisning til Kylie Jenners populære serie af læbeprodukter.

Keeping Up With Halloween. Det er ikke første gang, at en amerikansk kostumevirksomhed bliver uheldigt bemærket for deres take på begivenheder i Kardashian-familien. Således skabte Costumeish stor ravage i oktober sidste år, da de lavede 'Parisian Heist Robbery Victim Costume Kit'-udklædning på baggrund af overfaldet på Kim Kardashian i Paris.

Yandy, der mest gør sig i vovede kostumer, har tidligere været udskældt for at lave sexede versioner af karaktererne fra den populære Disney-film 'Frost'.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mimi Jakobsen forstår ikke nutidens...
bt.dk
Annette Heick: Dengang jeg var...
bt.dk
Barcelona smadrede Girona: Se...
bt.dk
Astana-dansker om lukningssnak: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx