Af - 16/08-16 12:33; Opdateret: 16/08-16 14:05

Voldsomt billede: Johnny Depp skar fingerspidsen af under skænderi med konenVoldsomt billede: Johnny Depp skar fingerspidsen af under skænderi med konen

Den bitre skilsmissesag fortsætter.

Bildstrecke im Grossformat »

Flere og flere detaljer om Johnny Depp og Amber Heards angiveligt voldelige ægteskab har den seneste uge set dagens lys.

Nu er en række meget voldsomme billeder af Johnny Depp blevet lækket til pressen. Her kan man se, at spidsen af hans finger er blevet skåret af.

Du kan se billederne her, men vi skal advare om, at de er meget voldsomme.

Lækket video: Johnny Depp smadrer vinglas og råber af sin kone
Lækket video: Johnny Depp smadrer vinglas og råber af sin kone

Ifølge gossipsitet TMZ skulle den 53-årige skuespiller ved et uheld have skåret sin fingerspids af under et skænderi med sin kone Amber Heard.

Han skulle angiveligt været gået amok på Amber Heard, fordi han troede, at hun havde en affære med skuespilleren Billy Bob Thornton, som hun havde spillet sammen med i en film.

Under et skænderi, hvor han smadrede både glas og vinduer, kom han ved et uheld til at skære spidsen af sin finger af. Efterfølgende skulle han angiveligt have dyppet fingeren i maling og skrevet 'Billy Bob' og 'Easy Amber' med blod og maling på et spejl.

Se foto: Johnny Depp ændrer tatovering midt i skilsmisse-krig
Se foto: Johnny Depp ændrer tatovering midt i skilsmisse-krig

Dette er Amber Heards udlægning af historien. Hun har indleveret billeder af episoden som beviser i en retssag mod Johnny Depp.

Ifølge TMZ skulle episoden været sket i Australien i marts 2015, hvilket kun var omkring en måned efter, at de to blev gift.

Amber Heard påstår, at Johnny Depp var fuld og høj på ecstasy, da episoden fandt sted. Han smadrede både flasker og et vindue, og det er angiveligt glasskår herfra, der har skåret et stykke af hans finger af.

Johnny Depp tog ikke til lægen før 24 timer efter episoden, hvilket var for sent til, at de kunne sætte fingerspidsen på igen. Derfor brugte de et stykke hud fra hans hånd til at rekonstruere fingerspidsen.

Anklaget for hustru-vold: Nu rykker Johnny Depp i dansk fængsel
Anklaget for hustru-vold: Nu rykker Johnny Depp i dansk fængsel

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx