Af - 28/03-16 17:51

Fie Laursen angriber eks'en: Han havde hotelsex med pige, da han så, jeg var derFie Laursen angriber eks'en: Han havde hotelsex med pige, da han så, jeg var der

Bloggeren Fie Laursen udleverer sin ekskæreste med beskyldninger og billeder på sin blog. - Det er sgu next level crazy, lyder hans svar.

Bildstrecke im Grossformat »

For få uger siden var bloggeren Fie Laursen lykkelig med sin kæreste Benjamin Vestergaard og fortalte glad sine læsere om, hvordan de skulle bo i hus sammen og prøvede at få børn sammen.

Men siden da er der sket noget af en drejning i bloggerens liv, og parret er nu ikke bare gået fra hinanden, men tilsyneladende også bragende uvenner.

I et nyt blogindlæg med titlen 'B KNEPPEDE PIGE PÅ HOTEL DA HAN SÅ JEG VAR DER' beskriver Fie Laursen, hvordan ekskæresten tilsyneladende prøver at såre hende med vilje ved at være sammen med andre piger, når hun er i nærheden.

'Selvom det er mig som er blevet droppet og behandlet så følelseskoldt så har jeg vist ham respekt ved kun at omtale ham og vores forhold positivt og så har jeg ikke udstillet hvad der skete imellem os af ren respekt for min tidligere kærlighed,' skriver Fie Laursen.

Grædefærdig Fie Laursen afslører: Jeg er blevet single
Grædefærdig Fie Laursen afslører: Jeg er blevet single

'Men nu er jeg så fandens knust og føler mig så dårlig inden i at jeg slet ikke kan holde til det mere – Han fortjener ikke min respekt efter det her', skriver hun i indlægget, hvor hun også har lagt et billede op, der ifølge hende viser Benjamin Vestergaard sammen med en ung pige.

Fie Laursen har senere valgt at slette indlægget. Du kan dog se det i galleriet over artiklen.

Hele optrinnet skal være foregået på det fashionable Hotel d'Angleterre i København, hvor Fie Laursen efter eget udsagn bor for tiden.

Fie Laursens nye adresse lækket: - Jeg frygter for mit liv
Fie Laursens nye adresse lækket: - Jeg frygter for mit liv

Benjamin Vestergaard, der er en af Danmarks absolut mest succesfulde på YouTube under navnet MrCrainer, afviser Fie Laursens påstande om hans opførsel som pure opspind.

Desuden påpeger han, at det billede, hun har taget af ham, slet ikke er af ham men af hans ven.

- Jeg har tillid til, at Danmarks befolkning er intelligente nok til ikke at tro på et eneste ord, der kommer ud af Fies mund. Derudover er alt dette en del af mit privat liv, og at min eks vælger at fotografere mine venner stå og snakke med hinanden er alt for grænseoverskridende, siger han til metroxpress.

- Men skud ud til Fie for at forsøge på at ødelægge andre menneskers syn på mig. Det er sgu next level crazy shit, siger Benjamin Vestergaard.

Fie Laursen kalder hende morder: NU svarer Amalie igen
Fie Laursen kalder hende morder: NU svarer Amalie igen

Fie Laursen har senere lavet et nyt blogindlæg, hvor hun forklarer, hvorfor hun slettede det gamle indlæg. Hun fastholder, at alt, hvad hun skrev, er sandt. Hun erkender dog, at billedet måske ikke er af ham men af hans venner.

'Jeg har fået endnu flere sandheder på bordet og set en masse ting jeg ikke vil se og derfor besluttede jeg mig for at slette det. Så meget som jeg som indebrændt eks-kæreste har lyst til at komme ud med mine frustrationer, ligeså meget kan jeg ikke overskue et drama og at skulle se og høre mere fra hvad han laver, da der også kom beskeder ind om ting jeg slet ikke vidste var sket, hvilket var ubehageligt. Nu flyver jeg til London og så tænker jeg over hvordan jeg kan fortælle jer om vores break-up og hvad der skete, for det skylder jeg jer trods alt vi har lagt låg på det, så åbnede jeg op og sagde i ville få et svar'.

Se hendes indlæg her.

LÆS OGSÅ: Kendt blogger: - Jeg har fået en spontan abort

LÆS OGSÅ: Fie Laursens storebror udgiver asiatisk sang: Danskerne hader den

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Det er utroligt, at det her stadig er...
bt.dk
Sjælden tiger kom på glatis i dansk...
bt.dk
Menneskejagt på farlig øksemand...
bt.dk
Historisk interview: Kendt dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx