01/08-17 16:29

Blachman griner hele vejen til banken: Vælter sig i pengeBlachman griner hele vejen til banken: Vælter sig i penge

Selv om Thomas Blachman aldrig er blevet styrtende rig på sin musik, har han alligevel sans for at tjene gode penge.

storybild

Måske ‘X Factor’-dommeren skulle slå sig ned som investor i fast ejendom, hvis tjansen som tv-dommer ikke giver nok. Han har i hvert fald evner i den retning.

I august 2009 købte han en 251 kvadratmeter stor lejlighed på Asgårdsvej på Frederiksberg i København for 6,7 millioner kroner, hvilket for de fleste er noget af en økonomisk mundfuld.

Men Blachman scorede den helt store gevinst, da han i januar 2016 solgte lejligheden videre efter seks et halvt års ejerskab. Da fik han 9,5 millioner kroner for boligen.

Det betød, at han kunne stikke 2,8 skattefri millioner kroner i baglommen. Selv om han boede i lejligheden i 78 måneder, indbragte ejerskabet ham således hver måned knap 36.000 kroner skattefrit.

LÆS OGSÅ: Chokregnskab fra L.O.C.: Millionerne fosser ud

Blachman har tidligere haft stor succes med at sælge lejligheder videre. En overgang ejede han en 244 kvadratmeter stor lejlighed på Frederiksberg Allé, som han købte i 2005 for 4,9 millioner kroner. Lejligheden havde hans mor oprindeligt købt i 1994 for 1,5 millioner kroner, hvorefter den blev overdraget til Blachmans søster, Susie, inden musikdommeren købte den for 4,9 millioner.

Fem år senere solgte han den tilbage til sin mor for 7,1 millioner kroner og kunne dermed stikke 2,2 millioner kroner i lommen. I dag ejer Blachman ikke noget ifølge de officielle registre.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa gravid for fjerde gang og forfulgt af uheld

Tjente også på sommerhus

Selv om de store gevinster ligger på Frederiksberg, har Blachman også heldet med sig i Nordsjælland. I juni 2003 købte han et sommerhus i Vejby for 742.500 kroner. I januar 2011 solgte han sommerhuset videre for 1.375.000 kroner.

Det betød en gevinst på 632.500 kroner. Alt i alt har X Factor-dommeren således tjent 5.632.500 kroner på at sælge boliger videre.

LÆS OGSÅ: Aqua-Ægteskabet holdt ikke, men sammen høvler de penge ind

LÆS OGSÅ: Millionerne regner ned over Lukas Graham

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tør du se den? Ny horrorfilm har...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Superliga-direktør inden gyserkampe:...
bt.dk
Nyt rod på Københavns Rådhus: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx