Af - 11/01-17 17:49

Mødte ’Skam’-stjerne i København: Sådan er Vilde i virkelighedenMødte ’Skam’-stjerne i København: Sådan er Vilde i virkeligheden

’Skam’-stjernerne ved godt, at de har mange fans i Danmark og besøger derfor ofte København. I sidste uge mødte danske Uma Clemmensen sit store idol Ulrikke Falch også kendt som Vilde.

Bildstrecke im Grossformat »

- Det var totalt tilfældigt. Jeg skulle bare drikke en kop kaffe med en veninde, og så gik Vilde fra ’Skam’ lige pludselig forbi.

15-årige Uma Clemmensen, der til daglig går på Flakkebjerg efterskole ved Slagelse, fik i sidste uge noget af en overraskelse, da hun mødte sit store idol Ulrikke Falch, der spiller Vilde i den hypede norske teenageserie ’Skam’.

- Mig og min veninde sad på en café på Gl. Kongevej på Frederiksberg og snakkede. Pludselig gik hun forbi. Jeg sagde, ’jeg tror, det var Vilde fra Skam’. Min veninde Laura er kæmpefan og blev helt vild. Vi gik efter hende for at sikre os, at den var god nok. Jeg siger ’undskyld’, og så vender hun sig om. Det var hende! Jeg spørger, om det er fedt at være med i ’Skam’. ’Det er rigtig fedt,’ siger hun. Så spørger vi, om vi må få et billede. Hun var utrolig imødekommende og rigtig sød. Hun var sammen med en gruppe veninder. Hun var ret overvældet over, at ’Skam’ er blevet så populær, fortæller Uma Clemmensen, der desværre ikke kunne lokke detaljer ud af Ulrikke Falch om den kommende fjerde sæson.

Uma til venstre, Vilde og veninde.

- Hun sagde bare, at vi måtte vente og se. Hun mindede lidt om Vilde bare på en anden måde. Hun er modstander af sociale normer og vil gerne være lidt anderledes.

SKAM-skole invaderet af danske fans: Nu lukker de dørene
SKAM-skole invaderet af danske fans: Nu lukker de dørene

Uma Clemmensen fortæller, at ’Skam’ er et kæmpe hit på hendes efterskole, så hun mødte mange misundelige blikke, da hun mødte ind mandag morgen.

- Der kører ’Skam’ på alle værelser, så det var rimeligt vildt at kunne vise billedet frem, griner hun.

'Skam'-fans har talt: Denne karakter skal være hovedperson i sæson fire
'Skam'-fans har talt: Denne karakter skal være hovedperson i sæson fire

Hendes veninde har tidligere mødt skuespilleren Marlon Langeland, der spiller Jonas i ’Skam’.

- Det er ret sjovt, at man kan støde ind i dem i København.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afrikaneres vilde VM-drøm: Vil bruge...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx