Af - 20/08-15 12:00

Kendis-datter gemte sig på Tinder-dates loftKendis-datter gemte sig på Tinder-dates loft

17-årige Chelsea O'Donnell blev fundet på loftet hos en otte år ældre mand.

storybild

Rosie O'Donnell og datteren Chelsea. (Billede: Polfoto/arkiv)

Komikeren og den tidligere talkshow-vært Rosie O'Donnell kan ånde lettet op, efter politiet har fundet hendes 17-årige datter, Chelsea.

Datteren blev meldt savnet i tirsdags, efter hun havde været forsvundet siden 11. august. Nu viser det sig, at hun opholdt sig på en 25-årig Tinder-dates loft, oplyser politiet.

Hos politiet er man endnu ikke sikker på, om der har fundet en kriminel handling sted, men det er tidligere kommet frem, at Chelsea har en mental lidelse.

En talsmand fra politiet siger:

- Jeg vil ikke sige, at han var en kæreste, men mere en bekendt. Hun overnattede der et par nætter, og hun har også overnattet andre steder, men hun vil ikke sige hvor. De mødtes gennem Tinder i juli, siger Nicholas Dapuzzo til Page Six og understreger, at datteren havde det godt.

Det var Rosie O'Donnell selv, der efterlyste datteren via Twitter.


Da man gennemførte en ransagning af Tinder-daten Steve Sheerers hjem, fandt man blandt andet heroin og hash. Ifølge flere medier skulle han have en dom fra 2012 for at distribuere ulovlige stoffer.

Rosie O'Donnell hænger den 25-årige ud på Twitter.En talsmand for Rosie O'Donnell siger.

- Rosie er lettet over, at Chelsea er tilbage, men hun er skræmt over tanken om, at Chelsea var sammen med den fyr. Han er 25 år, sælger heroin og bor med hans mor.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx