Af - 09/11-16 13:34; Opdateret: 09/11-16 14:32

Her er de kendtes reaktioner på Donald Trumps valgsejrHer er de kendtes reaktioner på Donald Trumps valgsejr

Det liberale Hollywood er i chok over nattens resultat.

storybild

(Billede: Timothy A. Clary)

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste kendte musikere og skuespillere har støttet Hillary Clinton som USAs næste præsident.

Men det blev hun som bekendt ikke. Donald Trump kan nu kalde sig vinder af præsidentvalget, og det har fået stjernerne til at reagere voldsomt på Twitter.

Vi har samlet deres reaktioner herunder:- Andre der har lyst til at kaste op?- I aften vil jeg sørge på vegne af minoriteter, kvinder, immigranter, muslimer og LGBTQ-miljøet, men i morgen vil jeg vågne og være klar til kamp.- Endnu en gang har Amerika fortsat ladet kvinder, minoriteter, muslimer, immigranter og LGBTQ'er være i stikken. Det er så modbydeligt.

LÆS OGSÅ: S: Vi skal samarbejde med Trump om terror og handel- Det positive i alt det her er, at vi ikke længere kan lade, som om vi er fri for racisme og sexisme. Spørgsmålet er, hvad vi gør nu?- Altså det her er komplet grusomt.- Jeg har et irsk pas.- Vær sød at fortælle mig, at det her bare er et ondt mareridt. Vær sød at sige: "Vågn op for helvede, Cher." Jeg forsøger at vågne!

LÆS OGSÅ: USA-kendere: Præsident Trump får næppe frie tøjler- Det her er en pinlig aften for Amerika. Vi har ladet en 'hatemonger' (løst oversat til 'skaberen af had') lede vores store nation. Vi har ladet en mobber sætte vores kurs. Jeg er knust.- Revolutionen kommer.- Jeg har aldrig være mere nervøs/bange i hele mit liv.- Jeg er i en rum fyldt med håb, vi vil blive hørt. Intet kan stoppe os. #blacklivesmatter. Kæmp for venlighed, lighed og kærlighed.

LÆS OGSÅ: Putin til Trump: Nu skal vi løse problemer sammen- Måske har vi ramt bunden, og nu er der ikke andre veje end op.- Nu er det tid til at bevæge sig fremad og håbe, at vores land kan samles. #seriøst #positivitet #Hilary #respekt #venlighed- Så ser Brexit vist slet ikke så slemt ud alligevel nu.- Retweet hvis du vil have en omtælling.- Jeg kan ikke sove. Hvad er det her for et mareridt vi står overfor? Hvordan kunne vi tillade at dette skete? Hvad repræsenterer Amerika overhovedet mere?- Verden ødelagt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx