Af - 06/09-15 16:38

Underholdende interview: Ghita Nørby raser over reality-tvUnderholdende interview: Ghita Nørby raser over reality-tv

Den 80-årige skuespiller er mildt sagt ikke fan af reality-genren.

storybild

(Billede: Polfoto)

Kunne du forestille dig Ghita Nørby på 'Paradise Hotel'? Det kunne hun i hvert fald ikke selv. Hun HADER reality-tv. Hun bliver nærmest rasende ved tanken om blot at blive sat i samme sætning som den modbydelige tv-genre, som har forpestet sendefladen, cirka siden Jill Nielsen i 2001 tog en dildo med i 'Big Brother'-huset.

Bille August er tilbage: Stærkt dødsdrama
Bille August er tilbage: Stærkt dødsdrama

Den tidligere baronesse af benzintanken har for nyligt givet et interview til Søndagsavisen, og her får hun luftet sin holdning. Og mere til.

- Reality-tv? Jeg vil ikke engang have det ord med i et interview med mig, siger Ghita Nørby og forklarer nærmere:

- Det er simpelthen noget af det falskeste, modbydeligste og ækleste, jeg ved. Reality-tv er i den grad imod hele min natur og hele mit 'mig.

Viggo Mortensen overtalte Ghita Nørby til filmrolle
Viggo Mortensen overtalte Ghita Nørby til filmrolle

Ghita Nørby fyldte i januar 80 år og har dermed for længst passeret gennemsnitsalderen for deltagerne i programmer som 'Mig og min mor', 'Robinson Ekspeditionen' og 'Amalies verden'.

Søndagsavisen vover at spørge i samme interview, om Ghita Nørby, mon alligevel tror, hun kunne finde på at medvirke i et reality-program, hvis hun nu var 20 år i dag.

Her er Ghita Nørby meget præcis i sit svar:

- Nej, gu' ville jeg da ej. Sådan noget kedeligt noget. Det er løgnagtigt og foragteligt og rædselsfuldt. Sikke dog en menneskeverden at glo ind i, hvad er det for noget løgn og bedrag? Det er ikke mig, og det må du godt skrive. Jeg er ligeglad. Det er nok noget af det værste, der findes. Det er så forlorent, og det er der nok af i verden. Hvis folk vil se reality-tv, skal de have lov til det, men jeg har jo også lov til at sige, hvad jeg synes.

Du kan læse hele interviewet med Ghita Nørby i denne uges udgave af Søndagsavisen.

LÆS OGSÅ: Danske filmlegender vender tilbage i ny film

LÆS OGSÅ: Ghita Nørby er sammen med eksmand igen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx