Af Bo Poulsen - 11/01-18 13:00; Opdateret: 11/01-18 13:18

Burhan G og Sarah Zobel går fra hinandenBurhan G og Sarah Zobel går fra hinanden

Den danske popstjerne Burhan G og Sarah Zobel er gået fra hinanden.

storybild

Burhan G og Sarah Zobel ved dronnings Margrethes aftenselskab "Arts et lettres" for kunst og kultur på Christiansborg Slot i marts 2016. (Billede: Martin Sylvest)

'Det er med sorg i hjertet, at meddele jer, at vi (Burhan og jeg) går hver til sit. Som mange ved, er det en forfærdelig beslutning, at skulle træffe. Både for os og ift børn. Vi har fået dejlige Dallas, som vi elsker overalt og altid vil være fælles om. Vi håber på ro og forståelse,' skriver Sarah Zobel på Instagram.

Selvsamme besked har Burhan G delt på sin profil på Instagram.

Det nu forhenværende kærestepar fandt sammen i 2012. På daværende tidspunkt var Sarah Zobel stadigvæk gift med balletdanseren Alexander Kølpin, som hun har sønnen Vincent og datteren Roberta med. Og efter omstændighederne var det naturligvis en hård skilsmisse for alle parter.

»Når du går fra et forhold, hvor der er børn, kan du ikke undgå at føle skyld og skam og have dårlig samvittighed. Der er selvfølgelig forskellige følelser involveret afhængig af, om man er den, der går, eller den, der står tilbage. Begge situationer kan være lige voldsomme. Den dårlige samvittighed resulterer ofte i, at vi ikke formår at sætte grænser for vores børn, men grænseløs 'curlingopdragelse', hvor vi ikke træder i karakter som forældre, er ikke godt. Der er virkelig meget at deale med i den situation, både følelsesmæssigt og lavpraktisk,« har hun tidligere udtalt til BT omkring sin skilsmisse.

Sammen har den 34-årige popsanger og den 43-årige rigmandsdatter sønnen Dallas, som kom til verden 2015.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet med kryptisk udtalelse om...
bt.dk
Dansk stjerne i mystisk fravær:...
bt.dk
Mand ramt af skud i bandeskyderi i...
bt.dk
Chefforhandler med overraskende nyt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx