Af - 05/01-17 16:05; Opdateret: 05/01-17 16:26

Christiane troede det værste, da sønnen blev født: Søgte råd på 'Heste-Nettet.dk'Christiane troede det værste, da sønnen blev født: Søgte råd på 'Heste-Nettet.dk'

Takket være blandt andet 'Ryttersnak' har Christiane Schaumburg-Müller kunne dæmpe sin panik efter fødslen.

Bildstrecke im Grossformat »
Tv-værten blev mor i sensommeren 2016. Tryk på linket for at se flere billeder af Christiane Schaumburg-Müller og hendes gravide mave. Christiane Schaumburg-Müller blev gift i december 2012, og hendes kjole var designet af Jesper Høvring. 2. maj i år fortalte Christiane Schaumburg-Müller, at hendes og Liam O'Connor er sammen igen, og at de venter en baby. Her ses et af de få billeder, som pressen har fra deres bryllup, som blev holdt i 2012. I juni 2015 fortalte parret dog, at de skulle skilles. Nu er rapperen og tv-værten sammen igen. Klik på artiklen og læs mere om, hvordan de to kendisser fik fortalt pressen, at de var sammen igen. Det nye hjem burde have rigeligt med plads til en lille ny, da det er 313 kvadratmeter stort. Huset ligger på en hjørnegrund i det mondæne Hellerup på Niels Andersensvej, hvor parret boede sammen, inden de gik fra hinanden. Dengang var der 272 kvadratmeter at boltre sig på. Læs mere om huskøbet ved at trykke på linket her. Christiane Schaumburg-Müller har et meget langt CV med titler som tv-vært, skuespillerinde, blogger og forfatter. I januar fik hun også et navn, der næsten kan kæmpe med længden på hendes CV. Christiane Schaumburg-Mülle havde nemlig været til numerolog, hvor hun fik skilt sig af med Liams efternavn, og tilføjet navnet Margueritte. Hendes nye navn er derfor: Christiane Margueritte Schaumburg-Müller. Her ses hun sammen med tv-værten Pelle Hvenegård til actionunderholdsningsprogrammet Ninja Warrior. Programmet kommer snart med en ny sæson. Her ses Christiane Schaumburg-Müller med Medina og musiker Søren Rasted. De tre var værter, da sangkonkurrencen Popstars i 2014 udkom med en ny sæson - mange, mange år efter, den seneste sæson var blevet sendt. I flere sæsoner var Christiane Schaumburg-Müller vært på TV2's populære underholdsningsprogram, Vild med dans. Hendes medvært var Claus Elming er stadig er vært på programmet sammen med Sarah Grünewald. I 2014 spillede Christiane Schaumburg-Müller med i TamTam, som er Tivolis revy. Her ses hun sammen med sangerinden og hendes daværende medskuespiller Szhirley.

Christiane Schaumburg-Müller er "helt til hest", når hun skal søge svar på sine spørgsmål om sin baby.

Det var med et stort smil på læben og lykke i øjnene, at den snart 35-årige Christiane Schaumburg-Müller viste sin babybule frem i foråret 2016. Kendissen har da også hele vejen igennem understreget, at barnet Constantin var et ønskebarn.

Men den idylliske tilværelse som gravid blev delvist afløst af negative følelser, da sønnen kom til verden: Frustration, tvivl og frygt for ikke at gøre det rigtige for Constantin.

Det fortæller Christiane Schaumburg-Müller om i et nyt interview med Alt for Damerne.

Like MX Kendte på Facebook og bliv opdateret med artikler om de kendte og det kulørte.

Da sønnen var blevet født, måtte hun nemlig sande, at hun ikke havde styr på særlig meget.

- Man Googler alt, når man får et barn. Det er sindssygt. Det er sådan noget: 'Hvor lang tid kan modermælk holde sig i køleskabet?', 'Er det normalt, at baby græder om natten?', 'Hvor meget må baby spise?', 'Er det normalt, at han ligger til bryst i 40 minutter?, fortæller hun til damemagasinet og fortsætter:

Ny musikvideo fra L.O.C. - Her viser han sønnike frem for første gang
Ny musikvideo fra L.O.C. - Her viser han sønnike frem for første gang

Alt er så nyt, så lige så snart, der er et eller andet, der falder uden for hans sædvanlige adfærdsmønster, så tror man straks det værste. Man er enormt obs. Jeg er egentlig glad for, at der er så mange mødre, der kører sådan nogle tråde på Heste-Nettet.dk og Min-Mave.dk, de har virkelig hjulpet mig mange gange allerede.

Heste-Nettet.dk blev oprindeligt oprettet som en nyhedsside om hestesport. Siden er dog steget voldsomt i popularitet, så i dag er hestesiden en platform, hvor alle kan spørge om alt. Det sker under fanen 'Ryttersnak'.

Christiane kan ikke få nok af sin søn: 'Han er en lille suttefyr'
Christiane kan ikke få nok af sin søn: 'Han er en lille suttefyr'

LÆS OGSÅ: Her tager L.O.C. lille Constantin med på arbejde

LÆS OGSÅ: TV: Christiane: - Lad nu bare kvinderne indrette det hjem

LÆS OGSÅ: 'Årgang 2016': Disse danske kendis-babyer vil vi følge de næste 18 år

LÆS OGSÅ: Christiane går imod L.O.C.'s vilje og uploader baby-billede: Se lille Constantin

Andre læser lige nu

Andre historier

Lige nu på BT.dk

Supermarkeder hærget af...
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Flere undrede sig over tv-værts...
bt.dk
Mange læger har misforstået type...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx