Af - 13/01-15 21:47; Opdateret: 14/01-15 11:48

Kæmpe-skandale ved årets Reality AwardsKæmpe-skandale ved årets Reality Awards

Årets Reality Awards fra Cirkusbygningen var som ventet præget af kaos, nøgne mennesker og – så en massse vindere der ikke gad dukke op. Og selvfølgelig nogen der kom for sent.

Se 'Knaldperlen' som metroxpress rødløber-reporter til Reality Awards. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Denne reportage må indledes med en lille, men vigtig bemærkning: Det var en skandale at metroxpress ikke vandt prisen for årets mediehistorie. Her og Nu vandt prisen for en ligegyldig Henrik Qvortrup historie – og denne skribent er meget meget sur. Blinkende smiley.

Helt nøgen: Se reality-stjerne bodypaintet til vild reality-fest
Helt nøgen: Se reality-stjerne bodypaintet til vild reality-fest

Nå, derudover var årets Reality Awards som ventet præget af kaos fra start. 'Mig og min mor'-parret Joy og Mia skulle overrække første pris, men de kunne ikke klokken og aftenens vært Gustav måtte derfor starte aftenen med at padle nede blandt det Tempt-drikkende publikum.

Metroxpress' journalist har også optaget en video af Knaldperlen, der går i kødet på alle stjernerne. Se den her

'Knaldperlen', der var metroxpress rødløber-reporter, fik blandt andet talt med Jim Lyngvild, som viste sig at være kæmpe fan af den evigt 'hoarde' fyr.

De aftalte, at hvis 'Knaldperlen' vandt en pris, så skulle de tage en ordentlig tur ude på toiletterne. 'Knaldperlen' vandt 'årets party person', så hvem ved om de endte aftenen i ske?

'Knaldperlen' tilbage som rødløber-journalist: Her er hans dom over Medina og Karsten Ree
'Knaldperlen' tilbage som rødløber-journalist: Her er hans dom over Medina og Karsten Ree

Karsten Ree styrer realitygenren: Vi elsker originalen
Karsten Ree styrer realitygenren: Vi elsker originalen

Derudover må nævnes pigen, der er kendt for at være nøgen – Nicole Brøggler. Hun var selvfølgelig nøgen igen. Eller hun var bodypainted. Og så dukkede hun pludselig op på scenen iført buttplug. Så har man også set det til et dansk award show.

De fleste af aftenens prismodtagere var ikke tilstede, hvilket satte en ærgerlig dæmper på de løbende festligheder. Karsten Ree fra 'Karsten og Janni', der vandt flere gange, nøjedes med video-taler.

Reality-krig: 'Ulven' Peter kæmper med manager om award show
Reality-krig: 'Ulven' Peter kæmper med manager om award show

Linse Kesslers datter 'Geggo' var taget på skiferie. Ulven Peters lillebror Kasper vandt årets bemærkning for noget om at spise toast i stedet for at have sex. Han gad heller ikke være med til festen.

Sy Lee optrådte som en mandlig, asiastisk blanding af Medina og melodi grand prix med et inderligt engle-show, hvor det virkede en smule upassende, at der var fyldt med små børn på scenen.

Sy Lee kan ikke lave gode sange, men han kan tiltrække sig opmærksomhed. Og godt for ham.

Sidste år – da Reality Awards blev afholdt første gang – stak det helt af med flere blandt publikum der flashede bryster. Så var der mere styr på det i Cirkusbygnigen. Fint nok.

Se vores Snapchat-reportage fra aftenens show på 'mxfesten'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx