Af Julie Bülow - 15/04-18 10:08

Kylie Jenner med ny vild hårfarve: \Kylie Jenner med ny vild hårfarve: "Jeg er en sej mor"

Lige i tide til den amerikanske festival Coachella, har Kardashian-søsteren lavet en vild hår-opgradering.

storybild

Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala - Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between - Arrivals - New York City, U.S. - 01/05/17 - Kylie Jenner. REUTERS/Carlo Allegri (Billede: CARLO ALLEGRI)

Kendisverdenen valfarter til Californien for at være med i den pompøse og prestigefulde Coachella-festival. Og det er ikke din klassiske telt, gummistøvler og mudder på knæene-festival, tværtimod, så er det blomsterkranse i håret, lange blafrende kjoler og fuld make-up, der gælder.

Og den nybagte mor, Kylie Jenner har ligesom mange andre celebre stjerner på festivallen gjort lidt ekstra ud af sig selv til festlighederne. Inden datteren Stormi kom til verden i februar, lagde hun ud med en fin page, men nu er der nye lange lokker på Kardashian-kendissens hoved. Og nå, ja. Så er de neon-pink.

På instagram viser hun den glødende pink frisure frem og skriver blandt andet: »Jeg er ikke en almindelig mor. Jeg er en sej mor,«.


KLAR Dagens horoskop: Det siger stjernerne om din søndag

cotton candy cream kylighter ...

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

Kylie har da også rocket de nye lokker sammen med Nicki Minaj, som også har masser erfaringer med candyfloss-farvede lokker.

Og mens verden øjne ellers er rettede mod Kardashian-familien, i håb om nyt om søster-Khloés nyfødte datter og kæresten, Tristan Thompsons utroskab, så holder familien altså tæt og muntrer sig på Coachella.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Bondo efter afgørende møde på...
bt.dk
FCM-træner med hård kritik: 'Det...
bt.dk
Atlético var én mand nede: Så dukkede...
bt.dk
1,2 mio. danske passwords lækket på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx