Af Laura Rode Nygaard - 16/08-17 14:34

Justin Bieber faldt for fitness-babe på nettet: Hun afviste ham på køligste vis Justin Bieber faldt for fitness-babe på nettet: Hun afviste ham på køligste vis

Selvom man er en af verdens allerstørste superstjerner, så er man ikke nødvendigvis for fin til netdating. Det viste Justin Bieber i sidste uge. Men hvor andre ville bruge apps som Tinder eller Happn, så brugte sangeren Instagram - og det gik ikke helt, som han nok havde forventet.

storybild

(Billede: STUART FRANKLIN)

Justin Bieber var faldet over en ganske lille og ny Instagram-profil for et fitnesscenter i Broughton, da han kastede sin kærlighed på den 22-årige fitnessinstruktør Jessica Gober.

I et af centrets dengang blot seks opslag stod hun i et par stramme leggings med en energidrik i hånden og et stort smil på sit kønne ansigt, mens hun vrikkede energisk med hoften i en kort video. Og det var noget, der vækkede den 23-årige popsmeds interesse.

Derfor gik han i gang med at lege detektiv og skrev en privatbesked til den unge kvindes arbejdsgiver, skriver Buzzfeed.

'Hvem er den pige i jeres seneste opslag?', skrev Justin Bieber og sendte centret et stort, rødt hjerte.

»Vi havde det sådan her - hvordan i alverden har han set dette tilfældige opslag? Vi havde kun 70 følgere og havde postet fem gange inden dette opslag,« siger den 22-årige fitnessinstruktør til mediet.

Men hvor millioner af teenagepiger verden over nok ikke ville have tøvet med at skrive tilbage til popstjernen, så var Jessica Gober anderledes reserveret.

Hun valgte i stedet at afvise sangeren i fuld offentlighed.

'Skete det her faktisk? Lmao (griner min røv i laser, red.). Justin Bieber skrev lige til det fitnesscenter, jeg arbejder i, og spurgte, hvem jeg er. Hahahah. WTF (hvad fanden, red.),' skrev hun på Twitter, hvor hun samtidig dokumenterede, at det faktisk var sket - og at det skam var sket fra Justin Biebers egen officielle profil.


Derudover har hun delt et billede af sig selv og sin kæreste med teksten: 'Jeg har alt, hvad jeg har brug for, lige her <3'


Siden Justin Biebers henvendelse er centret lynhurtigt gået fra 70 følgere til 5.162.

Snapchat quality

Et opslag delt af Jessica Gober (@jessigoberr) den

Never going home *aka leaving tomorrow but will post pics for a week saying take me back*

Et opslag delt af Jessica Gober (@jessigoberr) den

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx