Af - 09/06-13 22:48; Opdateret: 05/09-13 15:22

Mary var smukkest til svensk bryllupMary var smukkest til svensk bryllup

Den danske kronprinsesse og hendes hindbærrøde blondekjole var et hit, mener magasinet Hellos brugere.

storybild

Kronprins Frederik ser ud til at være godt tilfreds med sin date - og det har han bestemt også grund til, mener Hello. (Billede: Polfoto)

Det kræver sin kvinde at overstråle en lykkelig brud i en Valentino-kjole. Men det var lige præcis, hvad Danmarks kronprinsesse Mary gjorde ved weekendens kongelige bryllup i Sverige.

I hvert fald hvis man skal tro det engelske sladderblad Hello, som specialiserer sig i kongeligt nyt. Hello har på sin hjemmeside lavet en afstemning om, hvem af de mange festklædte kvinder, der var med til brylluppet, som var allersmukkest, og her fører Frederiks hustru.

Endda med ret meget. 574 brugere mener, at Mary i den hindbærrøde blondekjole var mere elegant end selv bruden, prinsesse Madeleine. Den nygifte svensker scorer dog (foreløbig) trods alt andenpladsen med 440 stemmer.

Hellos brugere har også et ganske godt øje til brudens storesøster, kronprinsesse Victoria, mens der ikke er meget kærlighed til hverken kronprins Pavlos' hustru, Marie-Chantal, der ellers plejer at blive rost for sin stil, eller til de norske prinsesser, Mette-Marit og Märtha-Louise.

LÆS OGSÅ: Foto: Fra Margrethe og Henrik til Madeleine og Chris

LÆS OGSÅ: Se alle de smukke kjoler fra det kongelige bryllup

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuespillerinde forsvarer forhold til...
bt.dk
Kvindelig cyklist hastet til...
bt.dk
Nordkorea bekræfter: Atomanlæg er...
bt.dk
Bombe i Superligaen: Stjæler...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx