Af Simon Boas,Kenan Seeberg - 16/01-18 14:07

Efter spekulationer: Hun er moderen til Tim Christensens baby  Efter spekulationer: Hun er moderen til Tim Christensens baby

Nyheden kom bag på alle

storybild

Tim Christensen (Billede: Camilla Rønde)

Siden den danske musiker Tim Christensen mandag kunne dele den glædelige nyhed, at han var blevet far til en lille pige, har der været spekuleret i, hvem moderen til den nyfødte var.

Den 43-årige hitmager har nemlig på imponerende vis været i stand til at holde store dele af sit privatliv hemmeligt over for pressen, og ingen har derfor med sikkerhed vidst, hvem Tim Christensen er kærester med.

Men ifølge BTs oplysninger er det journalist og tekstforfatter Marie Wiuf Kruse, som 'Dizzy Mizz Lizzy'-forsangeren har fået barn med.Tim Christensen blev kæreste med Marie Wiuf Kruse for to år siden, og de bor nu sammen i den talentfulde sanger og sangskrivers lejlighed på Frederiksberg i København.

Tim Christensen offenliggjorde sin nye rolle som far mandag, da han lagde et billede på Instagram af sig selv og den lille nyfødte, der er taget af Marie Kruse.

Til billedet skrev den prisbelønnede musiker:

'Det her skete i går. Sød, sej, sund og smuk pige. Ligesom fotografen (hendes mor). Faren har svært ved at rumme sin stolthed.'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter licens-chok: Over 100.000...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx