Af - 24/08-16 16:33; Opdateret: 25/08-16 11:01

Thomas Warberg: Derfor venter jeg med at få børnThomas Warberg: Derfor venter jeg med at få børn

Thomas Warberg har den 15. september premiere på et nyt show. I den forbindelse har metroxpress bedt komikeren om at fortælle historierne bag sine ti mest populære tweets denne sommer.

Bildstrecke im Grossformat »
Vi (SønderjyskE, red.) gik sgu videre i Europa League. Der sker jo ingenting dernede, (I Sønderjylland, red.) så det var jeg nødt til at plapre ud om. Jeg følger normalt ikke så meget med i fodbold, men her fik jeg en sær egnsfølelse. Det skrev jeg under en Radiohead-koncert i Chicago. Vi stod på tredje række og kunne ikke se noget. Hvorfor hjælper man ikke de små mennesker? Min kæreste var begyndt at spille Pokemon Go. De sad og snakkede om det, da jeg tænkte, at hvis man havde sagt til mig for 20 år siden, at når jeg blev 31, så ville min kæreste snakke om Pokemon, så ville jeg jo være pædofil. Og så griner jeg altid af Lasse Rimmer. Hvis jeg sidder på stranden og ikke selv har nogle børn, så kan jeg da ikke og glo efter andres. Jeg bøvler så meget med min stemme, at min stemmetræner siger, jeg skal afholde mig fra natklubber, hvor jeg kommer til at skrige for meget. Så så jeg en film, hvor de står på en natklub og fører en hel almindelig samtale og tænkte, at det var urealistisk. Altså tænk på hvordan hans tekster er nu. Hvad skal det så ikke ende med? Hvis jeg kender sønderjyder ret, så tænker de jeg håber fandme, de møder et tysk hold, for så kan vi jo ligeså godt handle, når vi er der. Folk skal huske, at jeg altså læser, hvad de skriver om mig på internettet. Jeg syntes, det var så fint, at han brugte ordet retarderet og for eksempel ikke spasser. Vi sad i Chicago og spiste morgenmad og snakkede lidt om at få børn, da vi så over på Trump Tower. Så det var et reelt spørgsmål, om vi lige skulle vente og se, hvordan verden ser ud, hvis han bliver præsident. De fik simpelthen så mange tæsk den dag (4-0, red.), at det slog mig, at det er fordi, han er tysker. Det kan godt være, jeg skal til at tweete mere om fodbold, haha.

Donald Trump, fodbold og Rasmus Seebach.

Thomas Warberg kommer vidt omkring, når han deler jokes og tanker på Twitter.

Anmelder: Anders Matthesen har ikke udviklet sig i 10 år
Anmelder: Anders Matthesen har ikke udviklet sig i 10 år

Metroxpress har samlet hans ti mest likede tweets fra denne sommer og bedt ham fortælle, hvad han tænkte, da han skrev dem. Få hans forklaringer i galleriet øverst.

Thomas Warberg er et nervevrag før solo-debut
Thomas Warberg er et nervevrag før solo-debut

Thomas Warberg solo: Bedre end 'Live fra Bremen'
Thomas Warberg solo: Bedre end 'Live fra Bremen'

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kan du genkende reality-deltageren?...
bt.dk
Statsministeriet: Ingen ændringer i...
bt.dk
Mad med forårsstemning: Lene Hanssons...
bt.dk
22-årige danske Marie-Louise er lige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx