Af - 27/04-17 16:39

Lene og Søren fra Aqua skal skilles: 'I er et overlegent par'Lene og Søren fra Aqua skal skilles: 'I er et overlegent par'

Efter 16 års ægteskab har Lene Nystrøm og Søren Rasted fra Aqua valgt at gå hver til sit. Og det snart tidligere ægtepar får stor støtte fra vennerne.

storybild

Lene Nystrøm og Søren Raasted ses her sammen i 2013. (Billede: Elle Style Awards.)

'Min kone Lene og jeg har efter snart 16 års ægteskab valgt at gå hvert til sit. Dette gør vi i enighed og med den største respekt til hinanden.’

Sådan skrev Søren Rasted på sin instagram-profiler tidlig onsdag morgen,mens en stort set enslydende besked blev lagt ud på Agua-forsanger Lene Nystrøms profil.

Parret skriver, at de har det ’underligt’ med at melde skilsmissen ud via de sociale medier, men at årsagen er, at de gerne ville ’ha lov at fortælle det selv’ og med ’egne ord’.

På Instagram får det snart forhenværende ægtepar en masse støtte og opbakning fra en række kendte:

'Sender Jer begge kærlige tanker', skriver Henriette Zobel blandt andet, mens flere andre kendte som den tidligere 'Vild med Dans'-vært Andrea Elizbeth Rudolph samt Sarah Zobel har lavet små hjerter '❤️' som tegn på deres medfølelse med parret.

Derfor må du ALDRIG lægge dit boarding pass på sociale medier
Derfor må du ALDRIG lægge dit boarding pass på sociale medier

Også komikeren Martin Brygmann har lavet et hjerte på Instagram, mens radio- og tv-værten Anders Stegger under sit Instagram-navn 'Andesteg' skriver:

'I er et overlegent par. Selv når I går fra hinanden ❤️'.

Min mand Søren og jeg har efter snart 16 års ægteskab valgt at gå hvert til sit. Dette gør vi i enighed og med den største respekt til hinanden. Da vi er forældre til 2 børn på 11 og 12 år, beder vi pænt om ro og respekt for situationen, da det især er en svær tid for dem. Beslutningen er det hårdeste vi hver især har måtte tage, men vi gør det med kærlighed til hinanden, og alt det vi har sammen, som udover børn er, venskab, familie, band, osv, som vi vil fortsætte med, og værne om. Det er ingen hemmelighed, at det er lidt underligt at skulle melde det ud på denne måde, men vi vil gerne ha lov at fortælle det selv, og med vores egne ord. Vi ønsker hverandre alt det bedste, for selvom vores ægteskab er slut - vil vi altid elske hinanden højt.

Et opslag delt af Lene (@lenenystrom) den


Søren Rasted og Lene Nystrøm blev gift i 2001 og har sammen børnene India på 12 og Billy på 11 år. Parret bor på en stor landejendom i Blovstrød ved Farum.

Ifølge parret er beslutningen om skilsmisse en af de 'hårdeste' de nogensinde har taget.

'Men vi gør det med kærlighed til hinanden, og alt det vi har sammen, som udover børn er, venskab, familie, band, osv, som vi vil fortsætte med, og værne om', skriver de.

Glem duckface og strandben: Nu ser alle pigerne sådan ud på Instagram
Glem duckface og strandben: Nu ser alle pigerne sådan ud på Instagram

LOL: 10 sjove Jodel-sandheder
LOL: 10 sjove Jodel-sandheder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bær tilbagekaldes - kan give...
bt.dk
Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
TV 2 afslører: Her er de nye 'landmænd'
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx