Af Bo Poulsen - 13/04-18 19:13

Linse Kessler om ny storsatsning: Derfor ville Mopper aldrig tage medLinse Kessler om ny storsatsning: Derfor ville Mopper aldrig tage med

Men hun ville stadig elske det, mener Linse.

storybild

Arkivfoto. (Billede: David Leth Williams)

Linse Kessler forlod landet 16. januar for at forfølge drømmen som bed and breakfast-ejer i Spanien. Og det var en stor beslutning for den barmfagre realitystjerne, som har haft travlt med at underholde gæster, hjælpe til i køkkenet og gøre andet praktisk arbejde i lidt over en uges tid.

Men tilværelsen under de varmere himmelskær er ikke altid lutter lagkage for 'Familien fra Bryggen'-stjernen. Selv om hun ofte 'ser' familien på mobilen og computeren, så savner hun dem alle.

Specielt moderen Ann Patricia Christiansen eller 'Mopper', som var en fanfavorit. Hun gik bort i november 2016 i en alder af 78 år.

»Jeg tænker rigtigt meget på Mopper hernede. Men jeg ved, at hun ikke ville rejse herned. Jeg kunne ikke få hende ud at flyve. Det var også derfor jeg har realiseret drømmen, nu hvor hun ikke er her mere. Jeg ville ikke rejse fra hende. Jeg har altid tænkt, hvordan fanden får jeg hende herned. Jeg elsker jo det her område, og det ville hun også gøre. Det er proppet med englændere. Hun ville synes, det var det fedeste,« siger 52-årige Linse Kessler til BT.

Linse Kessler nyder livet i Spanien. (Billede: TV3)

Det betyder dog ikke, at 'Familien fra Bryggen'-stjernen konstant lider af hjemve. Hun får nemlig ofte besøg af familien.

»Jeg har været væk i tre måneder og været hjemme tre gange. Men jeg har været så heldig, at Geggo, Cengiz og Alba (datter, svigersøn og barnebarn, red.) stod her en dag. Mikkel og Lea og ungerne (bror, svigerinde, red.) er lige taget hjem i morges. Jeg når ikke rigtigt at oversavne dem. Nu bliver det sommer. Så kommer de meget, tror jeg.«

Når familie og venner kommer på besøg, så bor de hos Linse, der har lejet en stor lejlighed, som ligger omkring 10 minutters gang fra hendes nye bed and breakfast.

I første omgang har hun og makkeren Peter Schjødt også kendt som 'Fremtids Peter' lejet huset i Mijas i Costa del Sol i et års tid. Det betyder, at hun som minimum kommer til at tilbringe et års tid under spanske himmelstrøg.

Husk du torsdag aften kan se det første ud af to specielle afsnit af Familien fra Bryggen på TV3, hvor man følger starten på Linse Kesslers eventyr i Spanien.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tvivl om FCK-mål: Nu bliver målscorer...
bt.dk
Nu bekræfter han: Hitsanger er...
bt.dk
Fie Laursen afslører snyd i populært...
bt.dk
Usædvanligt vejr under opsejling:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx