13/08-17 14:25

Se billederne: Dansk tv-vært gift - holdt stor, forsinket bryllupsfestSe billederne: Dansk tv-vært gift - holdt stor, forsinket bryllupsfest

Mattias Hundebøll giftede sig sidste år med journalisten og modellen Marie Plum. Lørdag holdt de bryllupsfest - se billederne nederst i artiklen.

storybild

(Billede: Betina Garcia)

En sen sommeraften i 2013 slog lynet ned i Mattias Hundebøll.

Til en fest mødte han journalisten og modellen Marie Plum. Parret faldt pladask for hinanden og giftede sig ved en udendørs ceremoni i juli 2016 efter tre års forhold.

Parret afslørede samtidig på Instagram, at det ville vente med den helt store bryllupsfest til 2017, og den løb så af stablen lørdag aften.

Det fremgår af flere billeder på Instagram under hashtagget "hundeplum17".

Den celebre gom har delt et billede, hvor han og Marie Plum står på stranden ved Sjællands Odde, hvor festen blev holdt.

- Magi, skriver Mattias Hundebøll til fotoet, hvor han står iført knickers og en jakke foran sin kone, der har en lang, hvid kjole på.

Også Vild med dans-værtinden Sarah Grünewald var med til at fejre brudeparret. Hun har tidligere været kærester med Mattias Hundebøll, og de to har bevaret et nært venskab efter bruddet.

På Instagram har hun blandt andet under hashtagget "elsker jer" delt et billede, hvor hun er iført en gulblomstret sommerkjole i grønne omgivelser med en guirlande svajende bag sig.

- Sommerbryllup. Jeg har drukket for meget champagne allerede, så der er så meget at skrive, andet end at jeg ser fin ud, bliver omfavnet af min bedste ven og hans fantastiske kones kærlighed og er sammen med dejlige mennesker, skriver den 33-årige tv-vært.

Mattias Hundebøll bruger ofte hashtagget "drømmepigen", når han deler billeder af Marie Plum på Instagram, og i maj i år viste han på det sociale medie, at han havde fået foreviget et minde fra parrets første møde.

På inderarmen har han nemlig fået tatoveret motivet af den ørering, Marie Plum havde på den første aften, de mødte hinanden.

35-årige Mattias Hundebøll og 33-årige Marie Plum blev i oktober 2015 forældre til sønnen Carl-Egon.

#hundeplum17

Et opslag delt af Josephine Bredsted (@josephinebredsted) den


Another amazing celebration of love #rainisstillgoodluck #hundeplum17

Et opslag delt af Yes - this is she

Kærlighedsfest #Hundeplum17

Et opslag delt af JulieCarl (@juliecarljewelry) den


Wedding party!! #hundeplum17

Et opslag delt af @lisa_merete den


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Politiet efterlyser 48-årig mand: Har...
bt.dk
Eksperter: Valget i Rusland er et...
bt.dk
Tori lever som voksen-baby: Har endda...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx