Af Sebastian Kirk - 12/12-17 21:38; Opdateret: 12/12-17 21:49

Er det klamt? Supermodel vækker opsigt med naturlige fotosEr det klamt? Supermodel vækker opsigt med naturlige fotos

Hår under armene eller ej hos kvinder? Det spørgsmål er nu oppe at vende igen på de sociale medier.

storybild

Gigi Hadid på catwalken for Tommy Hilfiger under London Fashion Week i september 2017. (Billede: MARY TURNER)

Kan kvinder 'tillade' sig at lade hårene gro ud under armene?

Det spørgsmål er nok en gang til debat, efter supermodellen Gigi Hadid for nylig poserede for Love Magazine - øjensynligt uden at have barberet sine armhuler.

Magasinet har delt en video på Instagram, hvor den 22-årige stjerne øver kickboxing iført sports-BH og leggings, og når hun til sidst strækker sine arme ud og viser mullerne frem, ser det ud, som om hun har lidt hår under armene.

Gigi Hadid viser stolt armhulerne frem, hvilket har fået adskillige brugere til at beklage sig på Instagram. Nogle mener dog ikke engang, at der er tale om hår. (Billede: Screenshot/Love Magazine)

Det har - måske ikke overraskende - fået adskillige bruger til tasterne, fordi de mener, det er for ulækkert.

'Modbydeligt!! Jeg hader det,' skriver en bruger eksempelvis.

'Det er simpelthen klamt! Jeg fatter ikke, at dette er noget, de kendte støtter op om i dag - at opildne kvinder til at være ulækre med deres kroppe,' indskyder en anden.

'Jeg synes overhovedet ikke, der er noget ved armhulehår, der gør kvinder stærkere. Jeg kan ikke engang lide det til mænd. Siger det bare,' lyder det fra en tredje.

Generelt handler diskussionen i kommentarfeltet næsten udelukkende om hår under armene og ikke det tiltænkte budskab om at skubbe grænser og holde sig stærk.

Rigtig mange tager imidlertid også den populære model til forsvar.

'En naturlig pige. Pragtfuldt,' skriver en.

'Jeg har ærligt talt ledt efter en undskyldning for at stoppe med at barbere mig under armene, og jeg tror, jeg har fundet den nu,' som en anden skriver.

Flere brugere påpeger dog, at der måske ikke engang er tale om hår, men derimod fnuller fra den blå trøje, hun har på i starten af videoen. Det, kombineret med skygge, får det til at se ud, som om hun har hår under armene, argumenterer de.

Se videoen herunder og bedøm selv:

 

Om der er tale om hår eller ej i dette tilfælde, så er det langtfra første gang, at det 'naturlige look' hos kvinder får en hård medfart på de sociale medier. For nylig måtte Michael Jacksons datter, Paris Jackson, en tur i vælten, da hun delte billeder på Instagram af sine behårede ben.

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk dagligvarekæde sælger nu...
bt.dk
Verdensstjerne anklaget for sexchikane
bt.dk
Hollywood-skuespillerinde bekræfter:...
bt.dk
For 10 år siden blev han fængslet for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx