18/07-17 20:05

Miley Cyrus om sin vilde periode: Det var et 'fuck jer'Miley Cyrus om sin vilde periode: Det var et 'fuck jer'

I kølvandet på sin countrypoppede single ’Malibu’ er popstjernen i fuld sving med at give sit image en hovedrengøring.

storybild

Miley Cyrus arrives on the red carpet at the MTV Video Music Awards (VMA), August 30, 2015 at the Microsoft Theater in Los Angeles, California. AFP PHOTO/Mark RALSTON (Billede: MARK RALSTON)

Man skal ikke høre mange sekunder af den renskurede countrypopsingle ’Malibu’ eller se mange sekunder af den medfølgende, naturromantiske video for at konstatere, at Miley Cyrus er i fuld sving med at distancere sig fra det provokerende bad girl-image - inklusiv twerk, minimale outfits, udknaldede musikalske projekter og en forkærlighed pot og stoffer - hun har opbygget siden 2013-albummet ’Bangerz’.

Knap så kontrær fremstår den nu 24-årige popsanger i et nyt interview med magasinet Harper’s Bazaar, hvor hun især lægger afstand til sin meget omtalte optræden med Robin Thicke til MTV VMA i 2013, hvor hun twerkede op ad ham med tungen ud af munden.

»Det blev noget, som man forventede af mig«, fortæller hun om sin vilde optræden på scenen og i medierne og fortsætter:

»I begyndelsen var det en måde at sige ’fuck jer, kvinder skal have lov til at have den frihed’, men det kom til et punkt, hvor jeg følte mig seksualiseret«.

Til kritikerne af hendes udskejelser har hun dog også en stikpille:

»Det burde være mere chokerende, at jeg, da jeg var 11 eller 12 år, blev stadset op med hår, paryk og makeup og blev fortalt, hvad jeg skulle have på, af en gruppe af primært ældre mænd«.

Sit nylige stilskifte, hvor hun optræder i hvide gevandter med cowboyhat og naturligt fald i håret, forklarer hun på følgende måde:

»Jeg vil bare have, at folk skal se, hvem jeg virkelig er lige nu. Jeg siger ikke, at jeg aldrig har været mig selv … Den, jeg var på den sidste plade, var virkelig den, jeg var. Det er bare det, at jeg har været en masse forskellige personer, fordi jeg ændrer mig meget«.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx