Af Bo Poulsen - 10/03-18 09:01

Eksmand retter voldsomme anklager mod Spice Girl: Hun er narkoman og alkoholikerEksmand retter voldsomme anklager mod Spice Girl: Hun er narkoman og alkoholiker

Parret er i åben krig om forældremyndigheden til deres fælles datter.

storybild

Den tidligere Spice Girl-sanger Mel B vil skilles fra sin mand gennem de seneste ti år, Stephen Belafonte. (Billede: JEAN BAPTISTE LACROIX)

Den tidligere Spice Girl Mel B blev skilft fra sin mand, Stephen Belafonte, sidste år efter 10 års ægteskab. Nu er han kommet med en række alvorlige anklager mod ekskonen i et forsøg på at få samvær med sin eks-steddatter, Angel.

Ifølge Belafonte er Mel B narkoman og alkoholiker Hun har ifølge ham været indlagt for flere overdoser. Det skriver underholdningsmediet TMZ, der har fået indsigt i en række juridiske dokumenter, som Belafonte har indgivet i retten.

Her kræver han retten til at få samvær med sin forhenværende steddatter Angel, som han har været stedfar for i stort set hele hendes liv.

Belafonte påstår også, at Mel B bliver så påvirket, at han har set hende trække bukserne ned og tisse på sofaen foran deres børn.

Han henviser også til en episode i London i 2014, hvor Mel B tidligere har påstået, at han slog hendes hoved ind i en dør. Belafonte påstår, at Mel B i virkeligheden var ramt af en overdosis og fik sine blå mærker i forbindelse med det besøg.

Det nu forhenværende par blev gift i Las Vegas i 2007 efter få måneders hed romance. Sammen har de den fem-årige datter Madison, mens Mel B i forvejen har to børn fra et tidligere forhold.

Filmproducer Stephen Belafonte har en blakket fortid og har tidligere været anklaget for både hærværk og vold. Blandt andet har han været tiltalt for at have slået sin første kone, Nicole.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen stoppet midt i forklaring
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
35-årig far dræbte sine to små børn...
bt.dk
9-årige Leo meldt savnet: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx