Af - 10/09-13 15:57

Texas er ligeglad med Selenas stjernestøvTexas er ligeglad med Selenas stjernestøv

Selena Gomez lever et liv på første klasse. Men de gamle venner hjemme i Texas er ligeglade med MTV, Bieber, verdensturneer og røde løbere. Og sangerinden elsker dem for det.

storybild

Selena Gomez har netop været forbi Danmark og give koncert. (Billede: Polfoto/AP)

Selena Gomez er ikke en helt normal 21-årig. Hun turnerer verden rundt, indspiller film med Oscar-vindere og har folk som Taylor Swift og Justin Bieber på speeddial.

- Nogle gange føler jeg mig ældre, end jeg er – faktisk det meste af tiden. Når jeg er hjemme i Texas, kan jeg jo se, at mine venner ved at gøre deres uddannelser færdig, de bliver forlovet, de tager hul på karrieren … Jeg ved godt, at jeg lever et andet liv, siger den 21-årige skuespiller og sanger, der har haft en karriere i rampelyset, siden hun var en lille pige.

LÆS OGSÅ: Mx møder Selena: Det har været en heftig uge

Men selv om de fleste dage i Selena Gomez' liv ser noget anderledes ud, end de gør for de gamle legekammerater, er venskabet stadig stærkt.

- Jeg har fire venner, som jeg har kendt siden 3. klasse. De tager det hele meget afslappet, og det elsker jeg. Da jeg vandt en MTV-pris, kom der bare en 'tillykke'-sms. Det er mig, der betyder noget for dem – ikke alt det andet. De ved, hvem jeg er, og de har kendt mig uden alt det her halløj, siger stjernen.

LÆS OGSÅ: Her er sandheden om Swifts sviner

Og indimellem overvejer hun også selv at vælge 'halløjet' fra.

- Jeg ved ikke, om jeg ville kunne finde ud af det, for jeg har jo altid levet på den her måde. Men jeg kunne godt tænke mig at gå i skole igen, når jeg er ældre. Jeg gad godt gå på kokkeskole og lære at lave fantastisk mad.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Brøndby-profil brød sammen på sit...
bt.dk
Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Her er vinderen af 'Divaer i Junglen'
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx