12/12-17 21:07

Geggo afslører kontroversiel holdning: 'Jeg ved, jeg får smæk'Geggo afslører kontroversiel holdning: 'Jeg ved, jeg får smæk'

Geggo fra 'Familien fra Bryggen' mener, det bør være i orden at henrette nogle mennesker.

storybild

Nu går Geggo til kamp mod det danske retssystem.

Tidligere har Geggo kæmpet for, at hundeloven skulle ændres, så uskyldige hunde ikke skulle aflives. Nu slår hun et slag på sin blog for, at knap så uskyldige pædofili-dømte mennesker bør lade livet.

Det sker ovenpå en sag, der faldt dom i i sidste uge, hvor en 39-årig mand blev idømt 2,5 års fængsel for igennem halvandet år at have voldtaget og seksuelt misbrugt sin datter, som i perioden var 2,5-4 år. Både handlingerne og dommen har fået Brygge-baben op i det røde felt.

'Hvordan kan det være muligt? Hvordan kan vi i Danmark have et så f… up retssystem, at han får så en lille og fuldstændig til grin straf? Denne mand kommer ud igen inden længe – og jeg kan risikere at stå og smile til ham i Brugsen, imens jeg køber ind med min datter. Jeg væmmes ved tanken,' skriver Geggo på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Derfor holdte vi brylluppet hemmeligt

'Jeg synes jo så absolut, at aflivning i disse tilfælde (hvor personen er dømt), ville være på sin plads, men jeg ved, at jeg får smæk for den holdning. Ikke desto mindre, er det sådan jeg har det, og den kan ikke ændres. Jeg ved dog, at det nok aldrig kommer til at ske – men skal vi ikke sammen kæmpe for en offentlig database, hvor (dømte) pædofile offentliggøres?'

Loven, Geggo henviser til, hedder Megan's Law og blev indført i USA i 1996. Her kan man via for eksempel denne søgemaskine finde ud af, om folk har fået en dom for en seksuel forbrydelse.

Geggo lægger ikke skjul på, at hun gennemgår alverdens følelser og får det fysisk dårligt, når hun hører om en sag, som den der blev fældet dom i i sidste uge, og hun er langt fra alene om sin holdning. På Facebook, hvor hun har lagt op til debat ud fra sit blogindlæg, møder hun bred opbakning fra langt de fleste af sine følgere.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Geggos vilde forvandling

LÆS OGSÅ: Mai Manniche efter vurdering: Geggos ring burde have kostet mere

Se hele debatten herunder, og læs Geggos indlæg på hendes blog HER.


Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Åbenhjertig anklager om den brutale...
bt.dk
Midt i dansk detailkrig: Medie - nu...
bt.dk
Uhyggelig ulykke i dansk svømmehal:...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx