Af Mathias Tuxen - 04/08-17 20:38

Kanye sagsøger gigant for million-beløb: Vil ikke punge ud af særlig årsagKanye sagsøger gigant for million-beløb: Vil ikke punge ud af særlig årsag

Verdensstjernen kan miste formue: Hans brug af marihuana er problemet

storybild

Foto: Arkivfoto (Billede: JUSTIN LANE)

Han er en legende, et musikikon og en verdenstjerne. Kanye West er en stor kanon i alle henseender. Den amerikanske rapper, hiphopproducer og tøjdesigner fra Chicago har også i flere tilfælde trukket store overskrifter i talrige skandaler og bemærkelsesværdige optrin. Og nu er han igen i centrum for endnu en sag. Det skriver Finans Watch.

Den 40-årige musiker sagsøger den britiske forsikringsgigant Lloyds for 63 mio. kroner, fordi selskabet ikke har været villige til at udbetale Kanye West erstatning for en række aflyste koncerter på hans Saint Pablo-turnée sidste år. Og årsagen findes i stjernens brug af marihuana.

Ifølge Kanye Wests firma, Very Good Touring, aflyste musikeren sine koncerter i november og december 2016, fordi han havde udvist en 'anstrengt, forvirret og uregelmæssig' opførsel, der til sidst resulterede i, at han blev indlagt på et neuropsykiatrisk hospital.

En af forsikringsselskabets egne læger konstaterede dengang, at Kanye West ikke var i stand til at fortsætte sin turné.

Men trods denne forklaring, nægter den 300 år gamle forsikringsgigant at udbetale erstatning for tabte udgifter, fordi de mener, at Kanye Wests brug af euforiserende stoffer er skyld i de aflyste koncerter.

Ud fra sagsakterne fremgår det, at Lloyds vælger at tage kampen op mod den berømte musiker grundet en 'ikke-understøttende påstand om, at brugen af marihuana forårsagede den medicinske tilstand.'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Lastbilchauffør filmede gal handling...
bt.dk
Motorvej blev lukket i flere timer:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx