Af - 07/10-16 09:27

Stephania Potalivos vilde efterår: 'Jeg glemte smerterne og kørte på'Stephania Potalivos vilde efterår: 'Jeg glemte smerterne og kørte på'

Efter en stille start på voksen-karrieren, eksploderede det sidste år omkring Stephania Potalivo, der pludselig var aktuel i både ’Sjit Happens’, ’Vild med dans’ og ’Klassefesten 3’. Her fortæller hun om sit store ’comeback’.

Bildstrecke im Grossformat »

Stephania Potalivo er for alvor tilbage, hvor det er allersjovest som skuespiller.
Efter en årrække i 90’erne at være blandt Danmarks mest bruge børneskuespillere, ramte hun i starten af 00’erne muren, hvor nye, unge skuespillere snuppede alle filmtilbudene.

Hun vidste ikke, hvad der skulle ske med karrieren, før hun i 2011 fik tilbudt rollen som Ane i Zulu-serien ’Sjit Happens’, og da de sidste efterår skulle optage sæson fire, fik hun for engang skyld ualmindelig travlt. Oveni optagelserne medvirkede hun nemlig i ’Vild med dans’, og så fik hun pludselig en rolle i ’Klassefesten 3’, som har premiere i dag.

Stephania Potalivos mors kendte skokæde truet af konkurs
Stephania Potalivos mors kendte skokæde truet af konkurs

- Det har uden tvivl været mit travleste efterår nogensinde. Vi startede med ’Sjit Happens’-optagelser i Egypten i august. Da jeg kom hjem, var det direkte i gang med ’Vild med dans’, samtidig med at jeg kørte frem og tilbage til optagelser med ’Klassefesten. Det var så skørt. På et tidspunkt fik jeg trykket nogle ribben, og jeg var bange for, om jeg kunne klare det hele, men jeg syntes jo, det hele var så skidefedt, så jeg glemte smerterne og kørte bare på.

Som skuespiller bruger man meget tid på at sidde klar ved telefonen. Man ved aldrig, hvornår man får det næste job, og derfor kan Stephania kun grine af, at det hele faldt sammen på én gang.

- Vi startede som sædvanligt med en omgang diarré
- Vi startede som sædvanligt med en omgang diarré

- Sådan er det jo ofte her i livet. Det ville jo være meget nemmere, hvis det blev fordelt hen over et år, men jeg er bare taknemmelig for at få lov til at lave noget.

Stephania Potalivo om:

Det store gennembrud:
- Jeg føler stadig ikke, at jeg ’har klaret det’. Det er så åndssvagt, men jeg tænker altid på, at det kan stoppe lige om lidt, hvilket både kan være en drivkraft, men også en stopklods. Man skal huske at nyde succesen, når den er der.

Rollen i ’Klassfesten 3’:

- Jeg spiller en glædespige, men det var vigtig for mig, at hun ikke blev for bimbo-agtig. Det var sjovt at være den nye pige i klassen. Jeg blev meget mere genert og selvbevidst, end når jeg for eksempel filmer ’Sjit Happens’. Min kæreste var med inde og se filmen, og jeg har aldrig set ham grine så meget før, så det var i hvert fald en succes hos ham, haha.

Det ungdommelige ydre

- Jeg er 30 år, men folk tror altid, at jeg er yngre, og på filmset får jeg ofte automatisk rollen som holdets lillesøster. Det er fint nok. Sådan er det bare. Det var vildt sjovt at komme med på ’Klassefesten’-holdet og de var alle tre (Nicolaj Kopernikus, Troels Lyby og Anders W. Berthelsen, red.) sindssygt søde og skide sjove, også når vi ikke optog.

TV: Sjit Happens-vennerne spiller de 4 typer, vi alle hader på et charterfly
TV: Sjit Happens-vennerne spiller de 4 typer, vi alle hader på et charterfly

LÆS OGSÅ: TV: Stephania er SLET IKKE skuffet over at tabe 'Vild med dans'-finalen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx