Af - 02/02-16 17:08

Irina Babenko skifter navn: Nu er det officieltIrina Babenko skifter navn: Nu er det officielt

Reality-baben Irina The Diva har valgt at skifte efternavn.

Bildstrecke im Grossformat »

Nu skulle det være!

Af personlige årsager, skifter realitystjernen Irina Babenko nu sit efternavn ud med kærestens Olsen. Det afslører hun på sin blog.

- De opmærksomme af jer har opdaget, at jeg nu hedder noget andet på min private Facebook og på min Instagram. Vi er stadig forlovet og er ikke blevet gift endnu, men vi regner med, at det sker på et tidspunkt i dette år – det kræver liiiige en del mere planlægning, end vi har haft tid til. Men efternavnet bliver ændret nu, det har jeg altså besluttet mig for! skriver hun i opslaget.

Hendes tilknytning til landet, hvor hun er født, Ukraine, er ikke længere så stærk. Og det har også haft indflydelse på navneskiftet.

- Jeg har ikke noget med Ukraine at gøre mere efterhånden og kommer nok aldrig til at besøge noget dernede igen, så jeg har simpelthen valgt at skrotte det helt af flere personlige årsager. Kan huske, at min far bad mig om at skifte efternavn allerede efter mine første TV-optrædener, da han synes, at det var pinligt, at de kunne genkende det på hans arbejde på hospitalet, skriver realitybaben.

- Tror han skammede sig lidt over mig, så måske burde jeg allerede have skrottet hans efternavn dengang, Jeg har bl.a. brug for ikke at føle mig splittet mere på en måde og det er der måske ikke alle der forstår, men det er sådan at jeg vil have det skal være og det føles rigtigt. Allessia har også Mortens efternavn kun, og det er sådan det bliver. Jeg er meget glad for det efternavn og føler mig helt dansk nu, haha!

LÆS OGSÅ: Se nøgen-foto: Cristiano Ronaldos model-ekskærste smider ALT

LÆS OGSÅ: Reality-babe jubler: Jeg skal giftes!

LÆS OGSÅ: Unesco-chef fortvivlet over ødelæggelser i Palmyra

LÆS OGSÅ: Unesco: Bombning af syrisk tempel er krigsforbrydelse

LÆS OGSÅ: Ronaldo-eks kissemisser med Hollywood-stjerne

LÆS OGSÅ: Se billedet: Så flot er Irinas mave en måned efter fødsel

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx