Af - 15/11-16 20:09

Paradise Caroline: Det vil jeg være, når jeg bliver storParadise Caroline: Det vil jeg være, når jeg bliver stor

Den blonde realitydeltagers forældre og venner støtter hende i karrierevalget.

Bildstrecke im Grossformat »
Den blonde paradiso har nemlig mange gange blogget om intime detaljer omkring sig selv. Hun er altså på ingen måde bange for at tale om sex. Klik videre for at læse, hvad hun blandt andet har talt åbent om i medierne. - Det er måske to gange om ugen, jeg ikke lige får vasket den efter brug. Men halvdelen af de gange, jeg bruger dildoen, vasker jeg den lige efter, har 19-årige Caroline Petersen tidligere sagt til metorxpress. Hun forklarer, at den manglende rengøring skyldes ren dovenskab og i de dage, hun er doven, placerer hun bare dildoen i vindueskammen efter brug. Hun har dog aldrig oplevet, at hendes dildo var decideret beskidt, inden hun brugte den igen. - Jeg tror faktisk, jeg onanerer tre-fire gange om ugen, for at jeg hurtigere kan falde i søvn. Det plejer at virke, men nogle gange skal jeg tisse efterfølgende, og det ødelægger det lidt, har Caroline Petersen tidligere sagt til metroxpress. Hun er ikke den eneste, der bruger dette trick. Klik på linket nederst og læs, hvor mange der indrømmer at bruge samme teknik. - Jeg er meget åben omkring dette emne. Jeg bliver tit spurgt, hvor meget jeg egentlig onanerer. Jeg onanerer cirka en gang om dagen alt afhængig af hvor travl, min hverdag har været. Det er behageligt og afslappende at onanere, har Paradise-deltageren tidligere skrevet på sin blog. - Jeg har været sammen med 12 i alt. Jeg er meget åben og ærlig omkring mit tal. Det er synd, at nogen piger føler behov for at lyve om sit tal, for der er ikke noget rigtigt og forkert tal, skriver 19-årige Caroline Petersen på sin blog.

Paradise-Caroline er åben om det meste. Klik dig gennem alle de ting, hun har været åben om.

Brandmand, økonomikonsulent eller billedkunstner.

Der er uendelig mange muligheder for, hvad man kan uddanne sig til, men på trods af det store udvalg er 19-årige Caroline Petersen fast besluttet på, hvad hun vil arbejde med i fremtiden.

Det vil klart være fedest at kunne tjene penge på det, man allerhelst vil snakke om.
Det siger Caroline Petersen i en ny video på JuicyPlay.

I videoen afslører hun, at hun for nyligt har besluttet sig for at uddanne sig til sexolog - når hun altså får råd.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte.

- Jeg elsker at snakke om sex og alt sådan noget, og det vil være mega nice også at kunne hjælpe andre, siger hun til JuicyPlay.

Men titlen som sexolog har lange udsigter, for ifølge Caroline Petersen skal hun spare 50-60.000 kroner op, før hun har råd til at betale uddannelsen.

Opsparingen vil hun først begynde på, når hun har en fast indkomst.

Caroline fra Paradise har fået nok! Skælder løs på Facebook-bruger
Caroline fra Paradise har fået nok! Skælder løs på Facebook-bruger

Caroline Petersen er dog ikke i tvivl om, at uddannelsen er den rigtige for hende. Hun fortæller nemlig, at hendes styrke er, at hun er åben og ærlig.

- Jeg har ikke overvejet så længe at blive sexolog. Det er noget, der er kommet til mig for nyligt. Efter alt med det med min onani og sex, så kom jeg bare til at tænke på, at det da ville være ret interessant, og så undersøgte jeg det, siger Caroline Petersen.

Paradise-Caroline om analsex: Han stak den så hårdt op, at jeg besvimede
Paradise-Caroline om analsex: Han stak den så hårdt op, at jeg besvimede

Hun blev kendt som 'Onani Caroline', fordi hun på Paradise Hotel talte meget åbent om, at hun onanerede hver dag. Også på tv. Og også den dag, hun var lænket sammen med fem andre personer på hotellet. Således måtte de fire andre paradisoer sidde på sengen og vente, mens Caroline Petersen fik stillet sit behov.

Hendes venner og familie støtter paradisoen i hendes karrierevalg.

Caroline Petersen deltog i den seneste sæson af Paradise Hotel. Hun har efterfølgende medvirket i Robinson.

LÆS OGSÅ: Paradise-Caroline tester kæmpe dildo: 'Hold da op et bat'

LÆS OGSÅ: WOW: Dette har Paradise-Caroline fået lavet i sit ansigt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand omkommet - faldt i iskoldt vand
bt.dk
Ny bog afslører: Prins Harry var få...
bt.dk
23-årige Enna stillede et...
bt.dk
Stjerneskuespiller vil bruge sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx