Af - 07/05-15 18:58

Kun én 'Paradise'-finalist har reality-potentialeKun én 'Paradise'-finalist har reality-potentiale

Vi har bedt Rasmus Gejl - som tv-tilrettelægger og medlem af juryen til Reality Awards - om at anmelde årets finalister i Paradise Hotel med en karakter fra 1-10 og spå om deres fremtid i realitybranchen.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvordan har deltagerne klaret sig i årets 'Paradise Hotel' set med realitybrillerne på? Det har vi spurgt en reality-ekspert om. Læs hans dom her, og se billederne af deltagerne øverst i galleriet.

Anders Meyer

- Han har lavet sjove ting, og så taler han jysk på en fed måde. Men han har ikke været involveret i mange intriger. I min verden fylder han ikke meget, og han er kedelig tv. Han er en, som piger helt vildt gerne vil date, så han kunne måske være med i noget dating-halløj senere hen.

Hov: Afslørede han lige vinderen af 'Paradise Hotel'?
Hov: Afslørede han lige vinderen af 'Paradise Hotel'?

Karakter: 5

Monique von Appen

- Hun er helt klart stjernen i år. Hun lægger ud med at dumme sig, er en slange og har snoet Philip om sin lillefinger. Monique er den bedste pige på hotellet i år. Hun forstår spillet, og hun havde ikke noget imod at involvere sig i intrigerne, og det kan man som seer rigtig godt lide. Hun er den, der har størst chance for at klare sig i realitybranchen fremover.

Karakter: 8

Kasper Henriksen

- Han har aldrig fanget mig. Han blev Mr. Paradise, men for mig er han lidt den samme som Anders. De er vilde med ham på hotellet, men for mig er han usynlig. Jeg fattede ikke, at han blev Mr. Paradise. Kasper er den, jeg har mindst lyst til at se i andet reality, men jeg er også sikker på, at han nok skal klare sig i den almindelige verden.

Karakter: 5

Isabella Jørgensen

- Theis var forelsket i Isabella, men hun endte med at smide ham ud. Det er et fantastisk Paradise-twist. Men jeg forstår ikke, at hun stadig er der. Man kan ikke rigtig huske eller føle hende. Hun har ikke været inde og styre tingene. Det er kun stuntet med Theis, der trækker hende op. Hun har ikke potentiale til reality bagefter.

TEST: Hvilken Paradise-fyr har den bedste sædkvalitet?
TEST: Hvilken Paradise-fyr har den bedste sædkvalitet?

Karakter: 4

Paradise Hotel sæson 11

- Jeg har været skuffet over sæsonen. Der har ikke været nok kærlighed eller de helt vilde typer. Det gode var, at der ikke har været så mange deltagere - man har nået at lære dem at kende. Men problemet er, at de har gået for meget op i taktik, så de har glemt, at det også handler om at forelske sig.

Karakter: Stort 5​

TV: Dagens Hemmingsen - Vinder Jonas Paradise Hotel?
TV: Dagens Hemmingsen - Vinder Jonas Paradise Hotel?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensmester om doping-mistænkt...
bt.dk
Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
FCK færdige i Europa League: Én mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx